Spider- Man: 253 εκατ.$ μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής στις ΗΠΑ- Ρεκόρ για την πανδημία

Spider- Man: 253 εκατ. δολ. μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής στις ΗΠΑ Facebook Twitter
AP
0

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο box office, αποφέροντας 253 εκατομμύρια δολάρια από 4.336 κινηματογράφους στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για το καλύτερο εγχώριο άνοιγμα από οποιαδήποτε ταινία σε περίοδο πανδημίας και το τρίτο με τις μεγαλύτερες εισπράξεις (το πρώτο σ/κ) στην ιστορία του box office.

Μόνο το "Avengers: Endgame" του 2019 και το "Avengers: Infinity War" του 2018 άνοιξαν τις προβολές τους με περισσότερα έσοδα.

Χρειάστηκε μόνο μία μέρα για να γίνει η πρεμιέρα με τις υψηλότερες εισπράξεις από οποιαδήποτε ταινία κατά τη διάρκεια της πανδημίας στις ΗΠΑ.


Επίσης, χρειάστηκε στις ΗΠΑ μόνο ένα Σαββατοκύριακο για να γίνει το «No Way Home» η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021. Το άνοιγμα ήταν επίσης το καλύτερο για το franchise του Spider-Man και για τη Sony Pictures.

Η ταινία έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 587,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το στούντιο.

Το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας του Τομ Χόλαντ αρχικά υπολόγιζαν ότι θα είχε εισπράξεις από 130 έως 150 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο, αλλά γρήγορα ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Μόνο την πρώτη μέρα, η ταινία συγκέντρωσε 121 εκατομμύρια δολάρια. Το «Spider-Man: No Way Home» είχε θεαματικό άνοιγμα την Παρασκευή επειδή οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές της Marvel ήθελαν να είναι από τους πρώτους που θα παρακολουθούσαν την ταινία και να αποφύγουν τα spoiler στο διαδίκτυο.

Μετά από μόλις τρεις ημέρες στους κινηματογράφους, είναι ήδη η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις φέτος και πέρυσι.

Με πληροφορίες του Variety/Deadline

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM