«Σκαθαροζούμης 2»: Ο Τιμ Μπάρτον μόλις ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα

«Σκαθαροζούμης 2»: Ο Τιμ Μπάρτον μόλις ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα Facebook Twitter
Φωτ. : Youtube / WarnerBros
0

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Σκαθαροζούμης 2», σύμφωνα με ανακοίνωση του κορυφαίου σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Τα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη 2», όπως ο ίδιος ο Τιμ Μπάρτον ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, έχουν ολοκληρωθεί μήνες μετά την έναρξη τους στο Λονδίνο, τον Μάιο.

«Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα του «Σκαθαροζούμη 2», έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης στη λεζάντα της ανάρτησής του και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν».

Η ταινία, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελεί συνέχεια του πρωτότυπου Σκαθαροζούμη του 1988, όπου ο Μάικλ Κίτον, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα.

Ο 72χρονος Μάικλ Κίτον, συμμετέχει και πάλι στο σίκουελ, όπως και η Γουινόνα Ράιντερ, η οποία θα επαναλάβει το ρόλο της ως Λίντια Ντιτζ, αλλά και η Κάθριν Ο'Χάρα, η οποία υποδύθηκε τη Λίντια Ντιτζ.

Ο «Σκαθαροζούμης 2» γυρίστηκε έξω από το Λονδίνο και στο Βερμόντ, πριν ξεσπάσει η απεργία των ηθοποιών στις ΗΠΑ, η οποία διέκοψε την παραγωγή μεγάλων ταινιών του Χόλιγουντ.

Πριν ωστόσο η SAG-AFTRA καταλήξει σε συμφωνία για τον τερματισμό της απεργίας τον Νοέμβριο, ο Burton είχε προλάβει ήδη από τον Σεπτέμβριο να αποκαλύψει σε συνέντευξή του στον Independent ότι η ταινία ήταν «κατά 99% έτοιμη».

«Σε αυτή την ταινία, τον Σκαθαροζούμη 2, το ευχαριστήθηκα πραγματικά. Προσπάθησα να απογυμνώσω τα πάντα και να επιστρέψω στα βασικά, να δουλέψω με καλούς ανθρώπους, ηθοποιούς και μαριονέτες. Ήταν σαν να επέστρεφα στο γιατί μου άρεσε να κάνω ταινίες», μοιράστηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Αισθάνομαι ευγνώμων. Κυριολεκτικά, ήταν μιάμιση μέρα», είχε αναφέρει τότε ο Τιμ Μπάρτονγια το πόσα γυρίσματα έπρεπε να ολοκληρωθούν μετά την απεργία.

Εκτός από τους παραπάνω, και η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον, θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία μαζί με τον Τζάστιν Θερού, τον Γουίλεμ Νταφόε και την Τζένα Ορτέγκα.

Μάλιστα η  Γουινόνα Ράιντερ και η  Τζένα Ορτέγκα, εθεάθησαν να γυρίζουν μια σκηνή γάμου που φαινόταν να είναι στην Αγγλία τον Ιούλιο, ενώ αρκετά Μέσα υποστήριζαν ότι η Ορτέγκα θα υποδυθεί την κόρη της Λίντια Ντιτζ, κάτι που επιβεβαίωσε η επίσημη ανακοίνωση της ταινίας τον Μάιο.

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί λεπτομέρειες για τη συνέχεια της ταινίας, αλλά ο ίδιος ο Κίτον δήλωσε τον Ιούνιο στο Empire ότι είναι ενθουσιασμένος που θα επαναλάβει έναν από τους εμβληματικούς ρόλους του στη δεκαετία του 1980.

«Ο «Σκαθαροζούμης 2» είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που μπορεί να σου τύχει για δουλειά. Είναι τόσο διασκεδαστικό, είναι τόσο σπουδαίο. Και ξέρετε τι είναι; Θα το κάνουμε ακριβώς όπως κάναμε την πρώτη ταινία», είχε πει τότε.

Με πληροφορίες του People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM
Το «This That Keeps On» του Δημήτρη Παπαϊωάννου καταχειροκροτήθηκε στο Ηρώδειο

Πολιτισμός / Το «This That Keeps On» του Δημήτρη Παπαϊωάννου καταχειροκροτήθηκε στο Ηρώδειο

Τριάντα χορευτές και ηθοποιοί ζωντάνεψαν επί σκηνής τα υβριδικά πλάσματά του, ενεργοποιώντας τον χώρο με το μοναδικό του ύφος που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας
LIFO NEWSROOM
Βραβεία Νόμπελ: Ο Τραμπ ρίχνει τη σκιά του στη διοργάνωση - Προειδοποιήσεις για την ακαδημαϊκή ελευθερία

Πολιτισμός / Βραβεία Νόμπελ: Ο Τραμπ «ρίχνει τη σκιά του» στον θεσμό - Προειδοποιήσεις για την ακαδημαϊκή ελευθερία

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εισαγάγει ή προτείνει μια σειρά από μέτρα, τα οποία οι επικριτές υποστηρίζουν ότι θα εμποδίσουν την εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα
LIFO NEWSROOM
2o Sex Positive Festival: Ένα τριήμερο για τη σεξουαλική απελευθέρωση στην Αθήνα

Πολιτισμός / 2o Sex Positive Festival: Ένα τριήμερο για τη σεξουαλική απελευθέρωση στην Αθήνα

Με κοινοτικό χαρακτήρα και χωρίς κερδοσκοπικό προσανατολισμό, η διοργάνωση βασίζεται στη συλλογική εργασία και στην ελεύθερη συνεισφορά των συμμετεχόντων, ώστε να παραμείνει ανοιχτή σε όλους ανεξαρτήτως εισοδήματος
LIFO NEWSROOM
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ τιμώμενη καλεσμένη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ιπέρ τιμώμενη καλεσμένη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός θα προλογίσει αρκετές από τις ταινίες του αφιερώματος στην καριέρα της, ενώ θα δώσει και masterclass αφιερωμένο στις διαφορές μεταξύ θεατρικής και κινηματογραφικής ερμηνείας
LIFO NEWSROOM
Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Πολιτισμός / Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Η παράσταση αντλεί υλικό από λαϊκές παραδόσεις και αρχέγονες τελετουργίες των Βαλκανίων, οι οποίες όπως λέει, «εμπλέκουν το σώμα, το πέος και τον κόλπο σε διαφορετικές μορφές»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πολιτισμός / Οι ΗΠΑ σε περίοδο λογοκρισίας: ο Στίβεν Κινγκ «πρωταγωνιστεί» στις απαγορεύσεις βιβλίων

Οι πολιτείες που πρωτοστατούν στη λογοκρισία είναι η Φλόριντα, το Τέξας και το Τενεσί, οι οποίες ευθύνονται για περίπου το 80 % των καταγεγραμμένων απαγορεύσεων
LIFO NEWSROOM