Sex Pistols- John Lydon: Έχω μία stalker που λέει ότι είναι κόρη μου

Sex Pistols- John Lydon: Έχω μία stalker που λέει ότι είναι κόρη μου Facebook Twitter
0

Ο John Lydon πρώην frontman των Sex Pistols ισχυρίζεται ότι έχει stalker: μία κοπέλα τον παρενοχλεί και λέει ότι είναι κόρη του.

Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols και Public Image Ltd, John Lydon είπε ότι η συμπεριφορά της γυναίκας αυτής τον έχει αναστατώσει τόσο πολύ, που έφτασε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία.

Το θέμα προέκυψε σε μια συνέντευξη στο Uncut, όπου ρωτήθηκε για το νόημα του τραγουδιού «Walls» στο επερχόμενο άλμπουμ του PiL, «End Of World», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 11 Αυγούστου.

«Όλοι χρειαζόμαστε τοίχους», είπε. «Χρειαζόμαστε κάποιο είδος διαχωρισμού από τους άλλους, έστω και μόνο για μια αίσθηση ασφάλειας. Αυτή τη στιγμή παλεύω με μια υπόθεση παρενόχλησης, όπου μία γυναίκα περιφέρεται στην αυλή μου το βράδυ, ισχυριζόμενη ότι είναι η κόρη μου», συνέχισε ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols.

«Και είναι στα 50 της. Αυτός ο αδιάφορος εγωισμός είναι που με ενοχλεί πραγματικά. Είχα stalkers στο παρελθόν, αλλά αυτό γίνεται πολύ παράλογο και έχει όλα τα φόντα για κάτι πολύ πιο σοβαρό, οπότε έπρεπε να κάνω αναφορά. Δεν μου αρέσει να βάζω τους ανθρώπους σε μπελάδες, αλλά μου προκαλεί άγχος. Μου κάνει χάλια τα νεύρα» είπε ο John Lydon.

Μεταξύ άλλων ο πρώην frontman των Sex Pistol, John Lydon μοιράστηκε επίσης πρόσφατα τις απόψεις του για την τεχνητή νοημοσύνη, προειδοποιώντας ότι «θα πάρει αποφάσεις τελικά για εμάς και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Όταν ρωτήθηκε για τις απόψεις του σχετικά με τον ολοένα αυξανόμενο αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στις τέχνες, ο Lydon είχε πει στον Guardian πως «Ποιος είναι υπεύθυνος και ποιος τροφοδοτεί τις πληροφορίες και δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές σε αυτά τα "μηχανήματα"; Τι ή πού είναι ο ηθικός κώδικας; Έχει διεισδύσει στο μυαλό των νέων σε σημείο απόλυτης κυριαρχίας. Τι θα δημιουργήσει αυτό;» διερωτήθηκε.

Συνέχισε δε, δίνοντας τη δική του συμβουλή. «Η συμβουλή μου είναι να κάνετε μικρά βήματα απέναντι σε αυτό και να βγάλετε αυτή την γα@@@η Siri ή οτιδήποτε άλλο από το σπίτι σας. Θα παίρνει αποφάσεις για εσάς, και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM