Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Stevie Wonder

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Stevie Wonder Facebook Twitter
EPA
0

O Stevie Wonder ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Ο θρυλικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λονδίνο το Σάββατο ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Μιλώντας στο πλήθος που παρακολουθούσε τη συναυλία του στο Hyde Park, ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι έχει βρει δωρητή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ενώ ενημέρωσε παράλληλα ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες του μέχρι και τον Σεπτέμβριο όπου θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

«Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά» είπε στους θαυμαστές που καταχειροκρότησαν τον 69χρονο καλλιτέχνη καθώς έφευγε από τη σκηνή.


Ο Stevie Wonder έκανε την ανακοίνωση αυτή έχοντας ολοκληρώσει την ερμηνεία του «Superstition» θέλοντας να διασκεδάσει τις φήμες που διαδίδονταν για την υγεία του. «Θέλω να γνωρίζετε ότι ήρθα εδώ για να σας δώσω την αγάπη μου και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δίνεται. Ο Θεός να σας ευλογεί» είπε στο πλήθος ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Ο συνηθέστερος λόγος που πραγματοποιούνται μεταμοσχεύσεις νεφρού είναι η νεφρική ανεπάρκεια ή η χρόνια νεφρική νόσος σε τελικό στάδιο, σημειώνει το NHS, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα μπορούν να επιβιώσουν με ένα νεφρό.

Με πληροφορίες από BBC / NBC /CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας πίνακας του Γκιστάβ Κουρμπέ στο Κέιμπριτζ λεηλατημένο έργο τέχνης από τους Ναζί;

Πολιτισμός / Ένας πίνακας του Γκιστάβ Κουρμπέ στο Κέιμπριτζ λεηλατημένο έργο τέχνης από τους Ναζί;

Ο Κουρμπέ έχει υπογράψει ένα από τα πιο προκλητικά έργα στην ιστορία της τέχνης, τον περίφημο πίνακα «L'Origine du Monde» (Η προέλευση του κόσμου) που απεικονίζει ένα αιδοίο, ο οποίος δεν είχε εκτεθεί δημοσίως μέχρι το Γαλλία έως το 1995 και σήμερα βρίσκεται στο μουσείο Ορσέ.
THE LIFO TEAM
Queer Movie Nights - Τριήμερο LGBTQI+ ταινιών |  16-17-18 Μαΐου 2022 στον Κινηματογράφο Τριανόν

Πολιτισμός / Queer Movie Nights: Ένα τριήμερο LGBTQI+ ταινιών στον Κινηματογράφο Τριανόν

5 μεγάλου μήκους ξένες και 4 μικρού μήκους ελληνικές queer ταινίες θα προβληθούν στο Τριανόν από τις 16 μέχρι και τις 18 Μαΐου, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Iντερφοβίας.
THE LIFO TEAM
 Όλοι μπορούν να κάνουν τέχνη και ο Ρόμπι Γουίλιαμς πίνακες ζωγραφικής

Πολιτισμός / Όλοι μπορούν να κάνουν τέχνη και ο Ρόμπι Γουίλιαμς πίνακες ζωγραφικής

«Πήγα στο κατάστημα με είδη τέχνης και αγόρασα τα πάντα και άρχισα να κάνω πράγματα στο γκαράζ μου, τα οποία ήταν χάλια, και στη συνέχεια έγιναν λίγο καλύτερα», λέει για τα έργα του.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ