Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα Facebook Twitter
0

Σε μεταμόσχευση πνεύμονα υποβλήθηκε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Νίκι Λάουντα. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νοσοκομείο στο οποίο έχει διακομιστεί, ο 69χρονος πρώην οδηγός πάσχει από «σοβαρή νόσο στους πνεύμονες». 

«Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία» πρόσθεσε με δήλωσή του το νοσοκομείο. 

Ο Νίκι Λάουντα έχει κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, το 1975, το 1977 και το 1984, με τη Ferrari και τη McLaren.

Ο ίδιος περνούσε τις διακοπές του στην Ίμπιζα αλλά μια μόλυνση στους πνεύμονές του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ostrerreich, τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω στην Αυστρία. 

Την 1η Αυγούστου του 1976 ο οδηγός της Ferrari Νίκι Λάουντα είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα Nurburgring που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή.

Μετά από σύγκρουση με τα κιγκλιδώματα της πίστας το μονοθέσιό του πήρε φωτιά. Παρά τις τρομερές κακώσεις και τις παραινέσεις των γιατρών, ο Λάουντα επέστρεψε πίσω στους αγώνες μόλις 6 βδομάδες μετά το ατύχημα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Καραθάνος

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Μια αισθηματική κωμωδία-σταθμός έρχεται στο θέατρο μετά από 60 χρόνια, με την ανατρεπτική ματιά του σημαντικού και πολύ αγαπημένου Έλληνα σκηνοθέτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ