Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα Facebook Twitter
0

Σε μεταμόσχευση πνεύμονα υποβλήθηκε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Νίκι Λάουντα. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νοσοκομείο στο οποίο έχει διακομιστεί, ο 69χρονος πρώην οδηγός πάσχει από «σοβαρή νόσο στους πνεύμονες». 

«Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία» πρόσθεσε με δήλωσή του το νοσοκομείο. 

Ο Νίκι Λάουντα έχει κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, το 1975, το 1977 και το 1984, με τη Ferrari και τη McLaren.

Ο ίδιος περνούσε τις διακοπές του στην Ίμπιζα αλλά μια μόλυνση στους πνεύμονές του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ostrerreich, τον ανάγκασε να επιστρέψει πίσω στην Αυστρία. 

Την 1η Αυγούστου του 1976 ο οδηγός της Ferrari Νίκι Λάουντα είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα Nurburgring που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή.

Μετά από σύγκρουση με τα κιγκλιδώματα της πίστας το μονοθέσιό του πήρε φωτιά. Παρά τις τρομερές κακώσεις και τις παραινέσεις των γιατρών, ο Λάουντα επέστρεψε πίσω στους αγώνες μόλις 6 βδομάδες μετά το ατύχημα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Πολιτισμός / Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Η νέα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στην πενταετία 1945-1950, όταν ο Willem de Kooning πέρασε από την αβεβαιότητα και την υπόγεια φήμη στη στιγμή που άρχισε να γίνεται παγκόσμιο καλλιτεχνικό μέγεθος
THE LIFO TEAM