Σε δημοπρασία τα αυτοκίνητα των Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το «Κάποτε στο Χόλιγουντ»

Σε δημοπρασία τα αυτοκίνητα των Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» Facebook Twitter
0

Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία «Once Upon a Time... in Hollywood» θα πωληθούν σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ.

Η δημοπρασία θα διοργανωθεί από την Prop Store, εταιρεία που συγκεντρώνει κινηματογραφικά κοστούμια και σκηνικά με έδρα το Λονδίνο και το Λος Άντζελες, στις 26 και 27 Αυγούστου.

Ο Κλιφ Ρουθ, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο οδηγεί ένα μπλε Volkswagen Karmann Ghia, το οποίο εκτιμάται ότι θα πουληθεί έναντι 20.000 - 30.000 ευρώ.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εμφανίζεται στην ταινία ως Ρικ Ντάλτον και το αυτοκίνητό του που οδηγεί σοφέρ είναι μία κίτρινη Cadillac Coupe de Ville, η οποία αναμένεται να πουληθεί 45.000 έως 55.000 ευρώ.

Στην ίδια δημοπρασία θα πουληθεί ένα κράνος που φορούσε ο Τομ Κρουζ στο Top Gun σε τιμή 50.000-70.000 δολάρια και τα γάντια του μποξ που χρησιμοποίησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο Rocky στην τιμή των 12.000 - 16.000 δολαρίων.

Ένα μοντέλο μήκους 3.352 μέτρων του διαστημόπλοιου Nostromo από την ταινία Alien είναι το πιο ακριβό αντικείμενο της δημοπρασίας, καθώς η τιμή του εκτιμάται στα 300.000 έως 500.000 δολάρια, σύμφωνα με το Variety.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 26-27 Αυγούστου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ