Σε δημοπρασία τα αυτοκίνητα των Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το «Κάποτε στο Χόλιγουντ»

Σε δημοπρασία τα αυτοκίνητα των Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» Facebook Twitter
0

Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία «Once Upon a Time... in Hollywood» θα πωληθούν σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ.

Η δημοπρασία θα διοργανωθεί από την Prop Store, εταιρεία που συγκεντρώνει κινηματογραφικά κοστούμια και σκηνικά με έδρα το Λονδίνο και το Λος Άντζελες, στις 26 και 27 Αυγούστου.

Ο Κλιφ Ρουθ, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο οδηγεί ένα μπλε Volkswagen Karmann Ghia, το οποίο εκτιμάται ότι θα πουληθεί έναντι 20.000 - 30.000 ευρώ.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εμφανίζεται στην ταινία ως Ρικ Ντάλτον και το αυτοκίνητό του που οδηγεί σοφέρ είναι μία κίτρινη Cadillac Coupe de Ville, η οποία αναμένεται να πουληθεί 45.000 έως 55.000 ευρώ.

Στην ίδια δημοπρασία θα πουληθεί ένα κράνος που φορούσε ο Τομ Κρουζ στο Top Gun σε τιμή 50.000-70.000 δολάρια και τα γάντια του μποξ που χρησιμοποίησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο Rocky στην τιμή των 12.000 - 16.000 δολαρίων.

Ένα μοντέλο μήκους 3.352 μέτρων του διαστημόπλοιου Nostromo από την ταινία Alien είναι το πιο ακριβό αντικείμενο της δημοπρασίας, καθώς η τιμή του εκτιμάται στα 300.000 έως 500.000 δολάρια, σύμφωνα με το Variety.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 26-27 Αυγούστου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM