Μια διαφορετική και αστεία εκδοχή του Bird Box Challenge παρουσίασε ο Τζίμι Φάλον με πρωταγωνίστρια την Λίντσεϊ Λόχαν.

 

Στο χθεσινό The Tonight Show, ο Τζίμι Φάλον μαζί με το συγκρότημα The Roots και τον συνεργάτη του, Steve Higgins, αποφάσισαν να αναπαραστήσουν μια σκηνή από την ταινία του Netflix, δένοντας τα μάτια τους όπως η Σάντρα Μπούλοκ και περπατώντας στην συνέχεια στους διαδρόμους του στούντιο. 

 

«Ακούστε με, θα το πω μια φορά. Θα πάμε ένα ταξίδι. Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κάνετε ακριβώς ό,τι σας λέω. Και το πιο σημαντικό: για κανένα λόγο δεν επιτρέπεται να βγάλετε τα μαντίλια. Αν κοιτάξουμε αυτό που βρίσκεται εκεί έξω, δεν θα τα καταφέρουμε», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής, χρησιμοποιώντας τα λόγια της ταινίας. 

 

Αφού συμφωνούν και καλύπτουν τα μάτια, ξεκινούν να διασχίζουν ήσυχα τον διάδρομο, κρατώντας ο ένας τον ώμο του άλλου. Τελικά φτάνουν σε ένα δωμάτιο, όπου ο Φάλον κρίνει ως ασφαλές, μπαίνουν , λύνουν τα μαντίλια κι εκεί βλέπουν μπροστά τους την Λίντσεϊ Λόχαν. 

 

«Γεια σας παιδιά!», αναφωνεί η 32χρονη ηθοποιός, ενώ ταυτόχρονα κάνει τις χορευτικές κινήσεις που είχαν γίνει viral το καλοκαίρι, από ένα πάρτι στην Μύκονο και τους καλεί να χορέψουν μαζί της. «Σαν να είμαι στην Μύκονο», φωνάζει ο παρουσιαστής, αντιγράφοντας τις κινήσεις της. 

 

Αυτός είναι ο αλλόκοτος χορός της Λίντσεϊ Λόχαν που είχε viral το καλοκαίρι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It's labor day weekend! Get down like Lindsay in Mykonos! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Busy Philipps (@busyphilipps) στις


Και το βίντεο- παρωδία του Τζίμι Φάλον: