Reunion για το καστ του Reality Bites στην 25η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας

Reunion για το καστ του Reality Bites στην 25η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας Facebook Twitter
25 χρόνια Reality Bites: Μπεν Στίλερ, Γουίνονα Ράιντερ, Τζανίν Γκρόφαλο, Ίθαν Χοκ.
0

Η συγκινητική ατμόσφαιρα ήταν κυρίαρχη στην αίθουσα που έγινε το reunion του Reality Bites, στο πλαίσιο της ρετροσπεκτίβας που διοργάνωσε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca στη Νέα Υόρκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ίθαν Χοκ, Γουίνονα Ράιντερ, Τζανίν Γκαρόφαλο και ο Μπεν Στίλερ υπό την διπλή ιδιότητα του ηθοποιού και σκηνοθέτη του φιλμ που εξερευνώντας τις υπαρξιακές και συναισθηματικές αναζητήσεις των τελειόφοιτων χαρακτήρων της, έγινε ορόσημο για την αποκαλούμενη «Generation X» της εποχής.

Reunion για το καστ του Reality Bites στην 25η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας Facebook Twitter
 

Η ταινία ακολουθεί την Λελέινα (Ράιντερ) που θέλει να γίνει δημιουργός ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζουν τον δόλιο ρόλο των πολυεθνικών ενώ ο Μπεν Στίλερ υποδύεται έναν «γιάπι», ο οποίος εμφανίζεται ως αντίζηλος του Τρόι (Χοκ) για τη διεκδίκηση της «καρδιάς» της.

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο Μπεν Στίλερ δήλωσε συγκινημένος από την επανασύνδεση και χαριτολογώντας είπε ότι νιώθει την υποχρέωση να απολογηθεί για τον «φετιχισμό του τσιγάρου και το ντουμάνι που επικρατεί» στην ταινία και «τα αμέτρητα κοντινά πλάνα με τους ήρωες να καπνίζουν διαρκώς».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ