KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Reunion για το καστ του Reality Bites στην 25η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας

Reunion για το καστ του Reality Bites στην 25η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας Facebook Twitter
25 χρόνια Reality Bites: Μπεν Στίλερ, Γουίνονα Ράιντερ, Τζανίν Γκρόφαλο, Ίθαν Χοκ.
0

Η συγκινητική ατμόσφαιρα ήταν κυρίαρχη στην αίθουσα που έγινε το reunion του Reality Bites, στο πλαίσιο της ρετροσπεκτίβας που διοργάνωσε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca στη Νέα Υόρκη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ίθαν Χοκ, Γουίνονα Ράιντερ, Τζανίν Γκαρόφαλο και ο Μπεν Στίλερ υπό την διπλή ιδιότητα του ηθοποιού και σκηνοθέτη του φιλμ που εξερευνώντας τις υπαρξιακές και συναισθηματικές αναζητήσεις των τελειόφοιτων χαρακτήρων της, έγινε ορόσημο για την αποκαλούμενη «Generation X» της εποχής.

Reunion για το καστ του Reality Bites στην 25η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας Facebook Twitter
 

Η ταινία ακολουθεί την Λελέινα (Ράιντερ) που θέλει να γίνει δημιουργός ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζουν τον δόλιο ρόλο των πολυεθνικών ενώ ο Μπεν Στίλερ υποδύεται έναν «γιάπι», ο οποίος εμφανίζεται ως αντίζηλος του Τρόι (Χοκ) για τη διεκδίκηση της «καρδιάς» της.

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο Μπεν Στίλερ δήλωσε συγκινημένος από την επανασύνδεση και χαριτολογώντας είπε ότι νιώθει την υποχρέωση να απολογηθεί για τον «φετιχισμό του τσιγάρου και το ντουμάνι που επικρατεί» στην ταινία και «τα αμέτρητα κοντινά πλάνα με τους ήρωες να καπνίζουν διαρκώς».

Πολιτισμός
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM