Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

Ο κόσμος έξω... και πάλι. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η νέα διακυβέρνηση ή ο σχετικά καλός καιρός για την εποχή, παρά τις ενδιάμεσες μπόρες. Τουλάχιστον, μετά από μερικές βόλτες διαπίστωσε η στήλη πως το κέντρο (τα περίχωρα του Συντάγματος) έχει βουλιάξει. Πώς ήταν παλιά στου Ψυρρή, που αν κατάφερνες να έχεις μια καρέκλα και μια φραπεδιέρα αποκτούσες και το δικό σου χρυσωρυχείο; Πάντα Παρασκευή και Σάββατο, όμως. Μην ξεγελιόμαστε. Την υπόλοιπη εβδομάδα βγαίνουν έξω τα κομάντα, η μπουρζουαζία και αυτοί που τους τελείωσε το DVD.

Μια φίλη, εκεί που δάγκωνε το μιλφέιγ της, ανέφερε την έξης φράση: «Τότε που κάναμε clubbing». Όχι πολύ μεγάλη. Εκεί κοντά στα πρώτα -άντα. Όλη η παρέα έσκουξε με σκοπό να την περιγελάσει. Στο ερώτημα, όμως, «σήμερα τι κάνουμε;» κανείς δεν είχε μια συγκεκριμένη απάντηση. «Από δω κι από κει», ίσως θα ήταν η σωστή απάντηση. Στο «από δω κι από κει» της εβδομάδας, λοιπόν: Ο υπερ-progressivas Satoshi Tomie έρχεται την Παρασκευή στο Venue. Σταθερός επισκέπτης με φαν που μπορεί να πλησιάζουν τα δεύτερα -άντα. Την ίδια μέρα ο Floorfiller θα είναι στο Vs Club στου Ψυρρή και στο Void στο Γκάζι θα έχει ένα ψυχοπονιάρικο και ψυχωτικό live με τους Soulfellaz.

To Σάββατο οι House of House (μουσικά όνομα και πράμα) θα έρθουν στο Bios (€8). Νεοϋορκέζοι με deep house καταβολές και με πολλά hype στην κούτρα τους. Ο ένας από αυτούς (Olivier «Liv» Spencer) τρέχει και το Still Going Project (πολλά μα πολλά remixes) που θα κάνει και αυτό μια περατζάδα από τα deck. Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πειραιώς, στο Skull Bar στη Νεάπολη, την ίδια μέρα θα είναι δύο δικά μας και εξαίρετα παιδιά. Ο Chevy και ο (οι) Fantastikoi Hxoi. Πολύς χορός, πολύ τραγούδι, πολύ κέφι και πολλά όμορφα κορίτσια.

Etc... Στο νεότευκτο Candy bar στην Ιερά Οδό (εκεί που κάποτε τραγούδαγε ο μέγας Ζαζόπουλος) τις Κυριακές τρέχουν hip hop πάρτι από την ομάδα Project 4 και τις Τετάρτες τα πράγματα γίνονται πιο dance, αφού τις μουσικές αναλαμβάνει η ομάδα Sound of Everything με τα Blush Ρarties. Στο Buzz στο Γκάζι στις 24/10 θα κοπανηθούμε με τους Akylla και Seoujorges. Εβδομάδα χωρίς Black Athena γίνεται; Δεν γίνεται, γι' αυτό την Τετάρτη θα είναι στο Cantina Social. Το αλώσανε και αυτό οι άτιμοι.

ΥΓ.: Quiz: Αν ρωτάγαμε όλα τα μαγαζιά της Αθήνας ποιος είναι σίγουρος πως δεν έχει μπόμπες ποτά, πόσοι θα σήκωναν το χέρι τους;

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ