Το περπάτημα της Γκουίνεθ Πάλτροου στα βραβεία Emmy έφερε γέλιο και η στιλίστρια εξηγεί τι συνέβη

Το περπάτημα της Γκουίνεθ Πάλτροου στα βραβεία Emmy έφερε γέλιο και η στιλίστρια εξηγεί τι συνέβη Facebook Twitter
3

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε τελικά συγκεκριμένο λόγο που σχεδόν παραπατούσε στην σκηνή των φετινών βραβείων Emmy, όπου ανέβηκε για να κάνει την απονομή του Best Actress Αward.

Το αλλόκοτο περπάτημα της διάσημης ηθοποιού επί σκηνής στην τελετή απονομής που έγινε την Κυριακή δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο και όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους χρήστες να απορούν γιατί βάδιζε έτσι.

«Συγχαρητήρια σε όλους όσοι κέρδισαν απόψε βραβείο Emmy αλλά η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς το βάδισμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στην σκηνή», σχολίασε κάποιος χρήστης. 


Όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση της 46χρονης ηθοποιού, η στιλίστριά της εξήγησε στο Hollywood Reporter πως το ασπρόμαυρο βίντατζ φόρεμα Valentino ήταν εκείνο που έφταιγε για όλα.

«Είναι επειδή το 1963 δεν υπήρχαν σκισίματα στο πίσω μέρος. Για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του φορέματος, δεν ήθελα να αλλάξω το σχέδιο του Valentino», εξήγησε η Ελίζαμπεθ Σάλτσμαν.

Παρά τις δυσκολίες του ρούχου, η Γκουίνεθ Πάλτροου επέλεξε να το φορέσει. «Ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να δείξουμε πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα σου περισσότερο από μια φορά, για να τιμήσουμε έναν πολύ αγαπημένο φίλο», πρόσθεσε η στιλίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For my dear @realmrvalentino because I could not be with you tonight... @bradfalchuk and i love you #valentino1963

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια