Το περπάτημα της Γκουίνεθ Πάλτροου στα βραβεία Emmy έφερε γέλιο και η στιλίστρια εξηγεί τι συνέβη

Το περπάτημα της Γκουίνεθ Πάλτροου στα βραβεία Emmy έφερε γέλιο και η στιλίστρια εξηγεί τι συνέβη Facebook Twitter
3

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε τελικά συγκεκριμένο λόγο που σχεδόν παραπατούσε στην σκηνή των φετινών βραβείων Emmy, όπου ανέβηκε για να κάνει την απονομή του Best Actress Αward.

Το αλλόκοτο περπάτημα της διάσημης ηθοποιού επί σκηνής στην τελετή απονομής που έγινε την Κυριακή δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο και όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους χρήστες να απορούν γιατί βάδιζε έτσι.

«Συγχαρητήρια σε όλους όσοι κέρδισαν απόψε βραβείο Emmy αλλά η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς το βάδισμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στην σκηνή», σχολίασε κάποιος χρήστης. 


Όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση της 46χρονης ηθοποιού, η στιλίστριά της εξήγησε στο Hollywood Reporter πως το ασπρόμαυρο βίντατζ φόρεμα Valentino ήταν εκείνο που έφταιγε για όλα.

«Είναι επειδή το 1963 δεν υπήρχαν σκισίματα στο πίσω μέρος. Για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του φορέματος, δεν ήθελα να αλλάξω το σχέδιο του Valentino», εξήγησε η Ελίζαμπεθ Σάλτσμαν.

Παρά τις δυσκολίες του ρούχου, η Γκουίνεθ Πάλτροου επέλεξε να το φορέσει. «Ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να δείξουμε πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα σου περισσότερο από μια φορά, για να τιμήσουμε έναν πολύ αγαπημένο φίλο», πρόσθεσε η στιλίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For my dear @realmrvalentino because I could not be with you tonight... @bradfalchuk and i love you #valentino1963

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια