Ο ηθοποιός και παραγωγός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή για το 2020, σύμφωνα με το People.

 

Ο 33χρονος ξεκίνησε την ενασχόληση με την υποκριτική από παιδί και ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία στο Χόλιγουντ. Ο ρόλος του στο «Fruitvale Station» το 2013 τον έκανε ευρύτερα γνωστό. Το 2015 πρωταγωνίστησε στο «Creed», ενώ τρία χρόνια αργότερα έπαιξε στο «Black Panther».

 

Η αποκάλυψη ότι ο Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2020 έγινε στο σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου αρχικά ο ηθοποιός εμφανίστηκε με στολή για επικίνδυνα υλικά και καλυμμένο το πρόσωπό του.

 

 

 

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ιδιαίτερα δραστήριος σε ό,τι αφορά την πολυπολιτισμικότητα του Χόλιγουντ. Το 2018 η εταιρεία παραγωγής του έγινε η πρώτη που δημόσια υιοθέτησε όρο που προβλέπει τη διαφορετικότητα στο καστ και το συνεργείο μιας ταινίας.

 

Φέτος υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και σε ό,τι αφορά στο κίνημα Black Lives Matter. «Όλοι μπορούμε να αναλάβουμε δράση, μικρή ή μεγάλη, για να δημιουργήσουμε την αλλαγή που θέλουμε να δούμε», δήλωσε στο People.

 

Όσο για τον «τίτλο» του πιο σέξι άνδρα εν ζωή, είπε πως οι γυναίκες της οικογένειάς του είναι σίγουρα υπερήφανες για αυτό.

 

People: Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2020