Παντρεύτηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο

Παντρεύτηκε ο Κουέντιν Ταραντίνο Facebook Twitter
0

Σε ηλικία 55 ετών, ο Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε για πρώτη φορά.

O σκηνοθέτης παντρεύτηκε με την αρραβωνιαστικιά του, Ντανιέλα Πικ. Η Πικ είναι μοντέλο και τραγουδίστρια από το Ισραήλ, ηλικίας 35 ετών.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2017, ενώ ήταν ήδη ένα χρόνο μαζί. Γνωρίστηκαν το 2009 όταν ο Ταραντίνο βρέθηκε στο Ισραήλ για την προώθηση της ταινίας του Inglourious Basterds.

Σύμφωνα με το People o γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Λος Άντζελες, όμως αναμένεται μια αρκετά μεγάλη δεξίωση αργότερα. 

Η Πικ είναι κόρη διάσημου τραγουδιστή στο Ισραήλ.  Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και μάλιστα είχε εμφανιστεί μαζί με την αδερφή της ως ντουέτο εκπροσωπώντας το Ισραήλ στην Eurovision του 2005.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ