Παντρεύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τη Καμίλα Μορόνε;

Παντρεύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τη Καμίλα Μορόνε; Facebook Twitter
0

Θα παντρευτεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τη σύντροφό του Καμίλα Μορόνε; Πηγή που δεν κατονομάζεται επιμένει να διαδίδει το γάμο στο περιοδικό Us Weekly. 

«Πηγή κοντά στο ζευγάρι», διαδίδει πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Μορόνε η σχέση είναι σοβαρή και πως «όλοι λένε πως ο γάμος μπορεί να έρθει σύντομα γι αυτούς». 

Τον Αύγουστο, το Us Weekly, μετέδωσε πάλι την είδηση επικαλούμενο πηγή κοντά στο ζευγάρι που ισχυρίστηκε πως ο 44χρονος ηθοποιός και το 21χρονο μοντέλο είναι «ερωτευμένοι και σοβαρά μαζί» και σκέφτονται να αρραβωνιαστούν. 

Όμως είμαστε στα τέλη Νοέμβριου και τίποτα δεν έχει συμβεί. Ή μήπως έχει συμβεί και απλά δεν το μάθαμε; Ποιος ξέρει...

Δυο εβδομάδες πριν υπήρξε ανησυχία πως το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς η Μορόνε δεν παραβρέθηκε στο πάρτι για τα γενέθλια του Ντι Κάπριο στο Μπέβερλι Χιλς. 

Αλλά οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί αυτή την εβδομάδα σε μια πιτσαρία στο Λος Άντζελες. O Λεονάρντο Ντι Κάπριο φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και μια ζακέτα με σηκωμένο τον γιακά, το παγκόσμιο σύμβολο του «άντρα έτοιμου να δεσμευτεί». 

Στις 18 Δεκεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη φορά που το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί, φεύγοντας από το σπίτι της Moρόνε στο Λος Άντζελες. 


Με πληροφορίες από το The Cut

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM