Όσκαρ 2019: Η συμβουλή της Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπράντλεϊ Κούπερ πριν το τραγούδι με την Lady Gaga

Όσκαρ 2019: Η συμβουλή της Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπράντλεϊ Κούπερ πριν το τραγούδι με την Lady Gaga Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει πως βοήθησε τον Μπράντλεϊ Κούπερ να ηρεμήσει πριν την εμφάνισή του στα Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, όπου τραγούδησε το «Shallow» με την Lady Gaga

Σε Instagram Live που έκανε, η 49χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στους θαυμαστές της την συμβουλή που έδωσε στον Κούπερ λίγο πριν ο ίδιος ανέβει στην σκηνή για τα τραγουδήσει το βραβευμένο με Όσκαρ «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born» μαζί με την Lady Gaga. 

«Έδειχνε λιγάκι νευρικός. Απλώς του ψιθύρισα, του είπα, "Το τραγούδι είναι τόσο όμορφο. Όταν ακούσουν τις πρώτες νότες, θα ξεκινήσουν το χειροκρότημα. Οπότε μην ανησυχείς. Απλώς πες το τραγούδι», εξήγησε η Λόπεζ. «Και αυτός μου απάντησε, "Το έπιασα, το έπιασα, ΟΚ"», πρόσθεσε. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε την «καταπληκτικά όμορφη και τρυφερή εμφάνιση» του ζευγαριού, σημειώνοντας πως ήταν «τόσο ξεχωριστό να βρίσκομαι στην πρώτη σειρά σε μια τέτοια μαγεία». 

Η εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga είναι αναμφίβολα η πιο viral στιγμή των φετινών Όσκαρ, λόγω της χημείας μεταξύ τους που έχει πυροδοτήσει μια ατελείωτη σειρά από σενάρια πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από επαγγελματικοί συνεργάτες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM