Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να μοιράζει τρόφιμα ως εθελοντής - Δεν τον αναγνώρισαν λόγω μάσκας

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να μοιράζει τρόφιμα ως εθελοντής - Δεν τον αναγνώρισαν λόγω μάσκας Facebook Twitter
0

Για ακόμη μια φορά, ο Μπραντ Πιτ αποσπά σχόλια θαυμασμού, όχι μόνο για το ταλέντο και τη γοητεία, αλλά και για τον αλτρουισμό του, καθώς κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας ένα μεγάλο φορτηγό στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες, βοηθώντας στη διανομή δωρεάν ειδών παντοπωλείου.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μπραντ Πιτ  δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στην Watts Community Core, μοιράζοντας φαγητό σε οικογένειες που είχαν ανάγκη. Σύμφωνα με τις τωρινές μαρτυρίες, ο Πιτ έχει πάρει το ρόλο του σοβαρά και αυτή τη φορά και εργάζεται σκληρά «Δεν σταμάτησε όλη την ημέρα», πρόσθεσε ο μάρτυρας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως παρόλο που έδινε ο ίδιος τα κουτιά, πολλοί δεν τον αναγνώρισαν λόγω της μάσκας που φορούσε. 

«Ήταν πολύ αφοσιωμένος», συνέχισε η πηγή. «Φαινόταν ότι αυτός ήταν ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, τον οποίο δεν μπορούμε να δούμε ποτέ». Κατά τα ταμπλόιντ, αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιτ μετά τον χωρισμό του από την Νικόλ Ποτουράλσκι, ένα νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία που φημολογούνταν πως ήταν η σχέση του ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ προκάλεσα αρκετά σχόλια στα social media:


Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Πολιτισμός / Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Φέτος, εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο γεγονός της Εξόδου του ελληνισμού από τη Μικρά Ασία και του ίχνους που άφησε στη συλλογική μνήμη
Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Πολιτισμός / Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Το πάρκο, που αποτελεί μέρος του δικτύου Γκαλερί Ουφίτσι, σχεδιάστηκε από την οικογένεια Μέντιτσι από τον 16ο αιώνα και μετά και καθιέρωσε το ιταλικό στυλ κήπων που έγινε πρότυπο για τις ευρωπαϊκές αυλές.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ