Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε την αμοιβή του για την παρουσίαση των Όσκαρ

Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε την αμοιβή του για την παρουσίαση των Όσκαρ Facebook Twitter
1

Mε δεδομένο πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη τηλεόραση, η αμοιβή που θα λάβει ο Τζίμι Κίμελ για την παρουσίαση της απονομής των Όσκαρ ίσως μοιάζει υπερβολικά μικρή.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Kevin & Bean" και αποκάλυψε ότι η αμοιβή του θα είναι 15.000 δολάρια, ποσό που ίσως δείχνει μικρό σε σχέση με την τόσο μεγάλη διοργάνωση και το συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Κίμελ αστειεύτηκε για το ποσό, λέγοντας «Νομίζω ότι είναι παράνομο να μην πληρωθώ τίποτα», εξηγώντας έτσι πως το ποσό αυτό μάλλον είναι συμβολικό. Ωστόσο αμέσως μετά την αποκάλυψη που έκανε, φάνηκε να το μετανιώνει και είπε πως δεν είναι πολύ σίγουρος πως αυτό είναι κάτι που μπορούσε να αποκαλύψει δημοσίως, αλλά πρόσθεσε πως κανείς δεν του είπε να μη το κάνει.

Η ανακοίνωση του Κίμελ για τη θέση του παρουσιαστή έγινε λίγο καθυστερημένα φέτος και ο ίδιος αστειεύτηκε πάλι με το γεγονός λέγοντας πως ζήτησαν σε 14 άλλους πρώτα και όλοι αρνήθηκαν.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 στο Dolby Theater στο Χόλιγουντ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά ρε μεγάλε, ατζέντη δεν έχεις; Χτύπησε το τηλέφωνο, ήσουν απ' τον ύπνο και σε έπιασαν κώτσο; Η τιμή είναι εξευτελιστική, για όσους γνωρίζουν...πάλι καλά που δεν ζήτησες κουπόνια για δωρεάν ποπ-κορν και εισιτήρια σε κινηματογράφους...!