Ο Τζέραρντ Μπάτλερ δείχνει το καμένο του σπίτι - Βίλες διάσημων στις φλόγες

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ δείχνει το καμένο του σπίτι - Βίλες διάσημων στις φλόγες Facebook Twitter
0

Οι Τζέραρντ Μπάτλερ και Μάιλι Σάιρους είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται ολοσχερώς από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, ενώ δεκάδες ακόμη διάσημοι, ανάμεσά του η Lady Gaga, Γουίλ Σμιθ και Κιμ Καρντάσιαν, εγκατέλειψαν εκτάκτως τα σπίτια τους επειδή πλησίαζαν οι φλόγες. 

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από το καμένο σπίτι του στο Μαλιμπού. «Επέστρεψα στο σπίτι μου μετά την εκκένωση. Συγκλονιστικές στιγμές στην Καλιφόρνια. Δέος όπως πάντα για το θάρρος, το πνεύμα και την θυσία των πυροσβεστών», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο διάσημος ηθοποιός, ενώ πίσω του φαίνονται τα αποκαΐδια του σπιτιού και του φορτηγού του. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LosAngelesFireDepartment. If you can, support these brave men and women at SupportLAFD.org. Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Butler (@gerardbutler) στις


Η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε επίσης τη Κυριακή πως το καταστράφηκε το σπίτι της. «Εντελώς συντετριμμένη από τις φωτιές στην κοινότητά μου. Είμαι από τους τυχερούς. Τα ζώα μου και η αγάπη της ζωής μου κατάφεραν να διαφύγουν με ασφάλεια και αυτό είναι το  μόνο που μετράει τώρα», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter.

«Το σπίτι μου δεν υπάρχει πια αλλά οι αναμνήσεις που μοιράστηκα με την οικογένεια και τους φίλους μου παραμένουν. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου απέμειναν. Στέλνω την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου στους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς του Λος Άντζελες», προσθέτει η τραγουδίστρια. 


Οι Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουεστ και η υπόλοιπη οικογένεια επίσης αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Μπέβερλι Χιλς λόγω της φωτιάς που επεκτεινόταν συνεχώς, όπως και οι Γουίλ Σμιθ, Lady Gaga, Μάρτιν Σιν, Cher, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, Σάνον Ντόχερτι, Πιρς Μπρόσναν και πολλοί άλλοι- οι περιουσίες τελικά γλίτωσαν από τις φλόγες.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hope everyone is safe!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchat ? (@kimkardashiansnap) στις

 

Συνολικά 31 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Καλιφόρνια από τις φονικές πυρκαγιές. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM