ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ο Τζέιμι Φοξ ετοιμάζεται για να υποδυθεί τον Μάικ Τάισον- Και έδειξε πώς έχει αλλάξει το σώμα του

Ο Τζέιμι Φοξ ετοιμάζεται για να υποδυθεί τον Μάικ Τάισον- Και έδειξε πώς έχει αλλάξει το σώμα του Facebook Twitter
EPA
0

Ο Τζέιμι Φοξ επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί τον Μάικ Τάισον, σε επικείμενη ταινία για τη ζωή του Αμερικανού πυγμάχου.

Η ταινία είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2014, αλλά έπειτα από τόσα χρόνια υπήρχαν αμφιβολίες για το αν τελικά θα προχωρήσει. Όμως, ο Φοξ έβαλε τέλος σε αυτές τις φήμες, αποκαλύπτοντας ότι ήδη ακολουθεί εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου.

Όταν ρωτήθηκε αν θα προχωρήσει η ταινία, ο ηθοποιός απάντησε εμφατικά «Ναι», μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Instagram στον παραγωγό του Χόλιγουντ Μαρκ Μπερνμπάουμ.

«Σίγουρα ναι», είπε ο Φοξ. «Είναι δύσκολο να κάνεις βιογραφίες. Μερικές φορές μπορεί να απαιτήσουν 20 χρόνια για να ολοκληρωθούν», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι έχουν κινηθεί και επίσημα οι διαδικασίες για τη δημιουργία της ταινίας. «Ανυπομονώ να την δει ο κόσμος», δήλωσε ακόμη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Τζέιμι Φοξ μίλησε για το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, ενώ έδειξε και μία φωτογραφία για το πώς έχει ήδη αλλάξει το σώμα του έτσι ώστε να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη ως πυγμάχος (στο 3:50 του βίντεο). 

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Μάικ Τάισον, έπειτα από μία παράσταση standup comedy, στα 22 του. Σε αυτή, είχε πει ένα αστείο για τον πυγμάχο, ο οποίος ήταν στο κοινό και τον πλησίασε μετά το τέλος του σόου. «Τον είδαν στην αποκορύφωση της καριέρας του και μετά, όταν τα πράγματα έγιναν άσχημα τον ξαναείδα. Οπότε, είμαι ενθουσιασμένος γιατί η ταινία θα δείξει αυτές τις στιγμές. Πιστεύω ότι όλοι- νέοι και μεγαλύτεροι- θα μπορέσουν να καταλάβουν το ταξίδι αυτού του άνδρα», πρόσθεσε.

Πέρα από τα επιτεύγματα, αλλά και τα «κατορθώματά του» στο ρινγκ- το πιο γνωστό περιστατικό όταν έκοψε κομμάτι από το αυτί του Εβάντερ Χόλιφιλντ- ο Τάισον έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές προβλήματα με τον νόμο. Φυλακίστηκε όταν καταδικάστηκε για βιασμό το 1992, χρεοκόπησε το 2003, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα δήλωσε ένοχος για κατοχή κοκαΐνης και οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ