Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν για πρώτη φορά, σε ένα διαδικτυακό ντουέτο για την στήριξη των παιδιών των επαγγελματιών υγείας.

 

Το τραγούδι τους με τίτλο "Stuck With U" («Κόλλησα μαζί σου»), θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι δύο τραγουδιστές στους αθροιστικά 316 εκατομμύρια followers στο Instagram. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε υποτροφίες για παιδιά εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του νέου κορωνοϊού.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους το έκανα», έγραψε ο Μπίμπερ στην ανάρτηση, με ένα σκίτσο που θυμίζει παιδική ζωγραφιά και απεικονίζει δύο ανθρώπους να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου μέσα σε σε ένα σπίτι. 

 

 

 

View this post on Instagram

may 8 🖤 stuck with u

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

 

Τα έσοδα από το αναμενόμενο streaming αλλά και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children's Foundation για να χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά όσων εργάζονται σε νοσοκομεία και δομές υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Οι 26χρονοι Μπίμπερ και η Γκράντε, ηλικίας 26 ετών και οι δύο, δεν έχουν ηχογραφήσει κάποιο ντουέτο στο παρελθόν και αυτή θα είναι η πρώτη τους συνεργασία. «Ελπίζουμε ότι θα αλλάξουμε κάτι και ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι» έγραψε η Γκράντε.