ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε κάνουν ντουέτο για να στηρίξουν τα παιδιά γιατρών και νοσηλευτών

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε κάνουν ντουέτο για να στηρίξουν τα παιδιά γιατρών και νοσηλευτών Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν για πρώτη φορά, σε ένα διαδικτυακό ντουέτο για την στήριξη των παιδιών των επαγγελματιών υγείας.

Το τραγούδι τους με τίτλο "Stuck With U" («Κόλλησα μαζί σου»), θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι δύο τραγουδιστές στους αθροιστικά 316 εκατομμύρια followers στο Instagram. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε υποτροφίες για παιδιά εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του νέου κορωνοϊού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους το έκανα», έγραψε ο Μπίμπερ στην ανάρτηση, με ένα σκίτσο που θυμίζει παιδική ζωγραφιά και απεικονίζει δύο ανθρώπους να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου μέσα σε σε ένα σπίτι. 

View this post on Instagram

may 8 🖤 stuck with u

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Τα έσοδα από το αναμενόμενο streaming αλλά και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children's Foundation για να χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά όσων εργάζονται σε νοσοκομεία και δομές υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι 26χρονοι Μπίμπερ και η Γκράντε, ηλικίας 26 ετών και οι δύο, δεν έχουν ηχογραφήσει κάποιο ντουέτο στο παρελθόν και αυτή θα είναι η πρώτη τους συνεργασία. «Ελπίζουμε ότι θα αλλάξουμε κάτι και ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι» έγραψε η Γκράντε.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM