Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε κάνουν ντουέτο για να στηρίξουν τα παιδιά γιατρών και νοσηλευτών

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε κάνουν ντουέτο για να στηρίξουν τα παιδιά γιατρών και νοσηλευτών Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν για πρώτη φορά, σε ένα διαδικτυακό ντουέτο για την στήριξη των παιδιών των επαγγελματιών υγείας.

Το τραγούδι τους με τίτλο "Stuck With U" («Κόλλησα μαζί σου»), θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, όπως ανακοίνωσαν οι δύο τραγουδιστές στους αθροιστικά 316 εκατομμύρια followers στο Instagram. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε υποτροφίες για παιδιά εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του νέου κορωνοϊού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους το έκανα», έγραψε ο Μπίμπερ στην ανάρτηση, με ένα σκίτσο που θυμίζει παιδική ζωγραφιά και απεικονίζει δύο ανθρώπους να κρατούν ο ένας τα χέρια του άλλου μέσα σε σε ένα σπίτι. 

View this post on Instagram

may 8 🖤 stuck with u

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Τα έσοδα από το αναμενόμενο streaming αλλά και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children's Foundation για να χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά όσων εργάζονται σε νοσοκομεία και δομές υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι 26χρονοι Μπίμπερ και η Γκράντε, ηλικίας 26 ετών και οι δύο, δεν έχουν ηχογραφήσει κάποιο ντουέτο στο παρελθόν και αυτή θα είναι η πρώτη τους συνεργασία. «Ελπίζουμε ότι θα αλλάξουμε κάτι και ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι» έγραψε η Γκράντε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM