Ο σχεδιαστής Philipp Plein πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό για εμφάνιση-απάτη του Kanye West

Ο σχεδιαστής Philipp Plein πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό για εμφάνιση-απάτη του Kanye West Facebook Twitter
0

Ο σχεδιαστής Philipp Plein έπεσε θύμα ακριβοπληρωμένης απάτης καθώς πίστευε πως είχε δώσει 750 χιλιάδες δολάρια για να έχει μια αποκλειστική εμφάνιση του Kanye West για την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το σόου θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, αλλά ο Kanye West δεν θα είναι εκεί καθώς δεν υπήρξε ποτέ τέτοια συμφωνία.

Ο Malik Yusef, φίλος και πρώην συνεργάτης του West φέρεται να ήταν εκείνος που έκλεισε τη συμφωνία η οποία υποτίθεται πως εξασφάλιζε ότι ο Kanye θα περπατούσε στο κόκκινο χαλί, θα έβλεπε την επίδειξη και θα έδινε το παρών στο επίσημο γεύμα μετά.

Ο σχεδιαστής Philipp Plein πλήρωσε ένα τεράστιο ποσό για εμφάνιση-απάτη του Kanye West Facebook Twitter

Όμως ούτε ο Kanye ούτε το Donda, το ίδρυμα που ίδρυσε ο ράπερ και φέρεται να έλαβε τα 750.000 δολάρια σε δύο πληρωμές, είχαν κάποια ιδέα για τη συμφωνία.

Ο Kanye δεν έλαβε επίσης καθόλου χρήματα ενώ στη δημοσιότητα ήρθαν και έγγραφα με πλαστές υπογραφές του ράπερ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να στηθεί η απάτη.

Στην πραγματικότητα, η Kim Kardashian επιβεβαίωσε ότι ο Kanye δεν θα είναι σε καμία μόδας αυτή τη σεζόν, λέγοντας ότι είναι απλά μια φήμη.

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί νομίζαμε πως συνεργαστούμε με τον Kanye West. Όμως, δυστυχώς, ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος της ομάδας μάνατζμεντ και ενήργησε χωρίς την γνώση του Kanye, εκμεταλλευόμενος την  φιλία μαζί του», ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του Plein ο οποίος θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ