O Robbie Williams στο Rockwave τον Ιούλιο του 2023

O Robbie Williams στο Rockwave τον Ιούλιο του 2023 Facebook Twitter
0

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα και εκπληρώνοντας την υπόσχεση που έδωσε να ξαναεμφανιστεί στην χώρα μας, o Robbie Williams επιστρέφει στην Μαλακάσα για την συναυλία του καλοκαιριού το Σάββατο 1 Ιουλίου.

Ο βρετανός σουπερσταρ κλείνει 25 χρόνια στην μουσική και το γιορτάζει με ένα μουσικό υπερθέαμα στο πλαίσιο μιας σειράς μοναδικών show. 

Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1974 στο Στάφορντσαϊρ της Αγγλίας. Πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That άρχισε την καριέρα του το 1990 σε ηλικία 16 ετών. Το 1995 αποχώρησε από το γκρουπ κάνοντας σόλο καριέρα. 

Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το Life Thru a Lens που κυκλοφόρησε το 1997. Καθιερώθηκε στην Βρετανία με το τραγούδι του Angels. 

Ο 48χρονος καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει 12 σόλο δουλειές από τότε και έχει πουλήσει πάνω από 85 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως κάνοντας τον έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μ.Βρετανία και ο πιο πετυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα. 

Η κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, XXV, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στη Βρετανία. Κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Elvis Presley με τα περισσότερα νούμερο 1 άλμπουμ στα UK charts (13 ο Elvis, 14 ο Robbie). Μέσα από τη συνεργασία του με τον Jules Buckley, τον Guy Chambers και τον Steve Sidwell, ο Robbie αναβιώνει τα τραγούδια – σταθμούς από τη μουσική του ιστορία.

Είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος
Φάση 1: 49,50 ευρώ
Φάση 2: 55 ευρώ
Φάση 3: 60,50 ευρώ
Φάση 4: 66 ευρώ

Golden Standing: 99 ευρώ VIP (A & B): 99 ευρω

Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM