Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα Facebook Twitter
0

Ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ, δώδεκα φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Μαρία Φρανθίσκα  Περέγιο  σε ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στο νησί της Μαγιόρκας, μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο γάμος έγινε σε κάστρο το οποίο ονομάζεται Λα Φορταλέζα, στην Πολένσα (στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού) και για την ώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την τελετή εκτός από μερικά μακρινά πλάνα.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα Facebook Twitter
Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα Facebook Twitter

Ο 33χρονος πρωταθλητής παντρεύτηκε την 31χρονη Μαρία με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία 14 χρόνια ενώπιον 350 καλεσμένων στο κάστρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Η Μέρι Περέγιο, επίσης γνωστή ως "Xisca" στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή. Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ