Ο Ποπάυ έρχεται στη μεγάλη οθόνη ως δολοφόνος

Ο Ποπάυ έρχεται στη μεγάλη οθόνη ως δολοφόνος Facebook Twitter
Φωτ.: IMDb
0

Ο Ποπάυ έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τη νέα ταινία «Popeye the Slayer Man», αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση.

Ο παιδικός ήρωας, γνωστός ως ο ναυτικός που αγαπάει το σπανάκι, γίνεται τώρα πρωταγωνιστής ενός horror movie. Η πλοκή ακολουθεί μια ομάδα φίλων που εισβάλλουν σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κονσερβών σπανακιού για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του «Sailor Man», που φημολογείται ότι στοιχειώνει το εργοστάσιο και τις τοπικές αποβάθρες. Τον Ποπάυ υποδύεται ο Τζέισον Στίβενς.

Ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Μάικλ Ράιαν συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Τζον Ντούλαν και μία ομάδα ηθοποιών, όπως ο Σον Μάικλ Κόνγουεϊ και η Άντζελα Ρελούσιο. Σύμφωνα με το Deadline, το φιλμ δίνει έμφαση σε πρακτικά εφέ, αποφεύγοντας τη χρήση CGI.

Πρόκειται για συμπαραγωγή των Salem House Films, Millman Productions, Ron Lee Productions, και Otsego Media.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, το αποτέλεσμα θα ειναι αιματηρό και ανατριχιαστικό, φέροντας μια σκοτεινή και γοτθική εκδοχή του διάσημου ναυτικού.

Η πρεμιέρα της ταινίας στην Ευρωπαϊκή Αγορά Κινηματογράφου (EFM) στο Βερολίνο αναμένεται τον επόμενο μήνα.
 

Με πληροφορίες από Deadline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM