Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα φωτογράφιση του Μπρούκλιν Μπέκαμ, που πόζαρε για τον φακό του Damon Baker κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο.

 

Ο φωτογράφος τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες του 18χρονου γιου των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, σε μερικές από τις οποίες ο Μπρούκλιν κρατά ένα όπλο και ποζάρει με αυτό. Ανάμεσα στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες υπάρχει μια όπου ο Μπρούκλιν σημαδεύει με το όπλο του την κάμερα και μια άλλη όπου το κρατά πάνω στο στήθος του.

 

Double shooting with @brooklynbeckham what's your favorite?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Damon Baker (@damon_baker) στις


Τα στιγμιότυπα δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram και ο γνωστός φωτογράφος και ο Μπρούκλιν, λαμβάνοντας και οι δύο αμέσως μετά μια σωρεία από αρνητικά σχόλια, που στην πλειοψηφία τους χαρακτήριζαν προσβλητικές και ακατάλληλες τις φωτογραφίες. «Μπράβο, ωραίο παράδειγμα δίνεις με το όπλο, φίλε», «Δεν είσαι γκάγκστερ που κόβει βόλτες. Δεν χρειάζονται τα όπλα, ούτε το να κάνεις πιο δημοφιλή την οπλοκατοχή», «Όπλο; Αλήθεια; Τι ηλίθιος», ήταν μερικά από το οργισμένα σχόλια των χρηστών.

 

@damon_baker

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Ο νεαρός Μπρούκλιν Μπέκαμ μετακόμισε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για τις πανεπιστημιακές του σπουδές. Η οπλοκατοχή είχε ένα φλέγον ζήτημα στις ΗΠΑ, όπου μόνο φέτος έχουν καταγραφεί 244 περιπτώσεις ανταλλαγής πυρών, που πρακτικά ξεπερνούν σε αριθμό τις μέρες που μετρά ήδη το 2017. Την ίδια περίοδο πέρυσι είχαν καταγραφεί 234 ανάλογες περιπτώσεις, σύμφωνα με το Gun Violence Archive.