O Mπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μετακόμισαν στο Λονδίνο

O Mπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μετακόμισαν στο Λονδίνο Facebook Twitter
1

Στην Μεγάλη Βρετανία έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα η οικογένεια των «Μπραντζελίνα». Το διάσημο ζευγάρι και τα έξι τους παιδιά έχουν νοικιάσει ένα πολυτελές σπίτι στο Σάρρεϋ, καθώς ο Μπραντ γυρίζει τη νέα του ταινία.


Χθες ο 52χρονος ηθοποιός βρέθηκε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ στην περιοχή του Χάμπστιντ για να γυρίσουν μερικές σκηνές από την ταινία όπου το κινηματογραφικό ζευγάρι κάνει πικ νικ μαζί με την κόρη τους.

Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Five Seconds of Silence», ένα ρομαντικό δράμα που διαδραματίζεται την περίοδο του Β? Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Μπραντ υποδύεται έναν πράκτορα της συμμαχικής αντικατασκοπείας που είναι παντρεμένος με μία Γαλλίδα πράκτορα που την υποδύεται η Μαριόν και η οποία ίσως δουλεύει για τους Γερμανούς. Η δυο τους γνωρίστηκαν σε μία αποστολή και έχουν αποκτήσει και μία κόρη.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM
ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια