Ο Μπραντ Πιτ διασκεδάζει με τους Στινγκ, Κρις Κορνέλ και Ζακ Γαλιφιανάκη σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Ο Μπραντ Πιτ διασκεδάζει με τους Στινγκ, Κρις Κορνέλ και Ζακ Γαλιφιανάκη σε φιλανθρωπική εκδήλωση Facebook Twitter
1

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για καλό σκοπό έκανε μέσα στο σαββατοκύριακο ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος βρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation, που πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. 

Ο 53χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαιτέρως καλοδιάθετος και ανέβηκε στην σκηνή για να προλογίσει τον Στινγκ και τον Κριν Κορνέλ που τραγούδησαν αφιλοκερδώς για την εκδήλωση, ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε παρέα με τους Κρις Κορνέλ και Ζακ Γαλιφιανάκη. «Θέλω να συστήσω έναν πολύ, πολύ καλό μου φίλο» ακούγεται να λέει ο Μπραντ Πιτ, αναφερόμενος στον Κορνέλ. 

Η εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού έρχεται τέσσερις μήνες μετά την είδηση του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε κοινή τους ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι διευκρίνισε πως σκοπεύει να κρατήσει κρυφές τις λεπτομέρειες του διαζυγίου και πως θα διατηρήσει «κοινό μέτωπο» σχετικά την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. 

•January 14, 2017• •Malibu, California, USA• Who doesn't love Brad Pitt? Video Credit: @vaitiarehirshon #ChrisCornell #Soundgarden #RockforEB #Audioslave #BradPitt #Sting #EBMRFBenefit

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Soundgarden Fanpage (@allthingssoundgarden) στις

•January 14, 2017• •Malibu, California, USA• "What're you looking at?" #ChrisCornell #Soundgarden #RockforEB #Audioslave #BradPitt #Sting #EBMRFBenefit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Soundgarden Fanpage (@allthingssoundgarden) στις


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ