Ο Μπραντ Πιτ διασκεδάζει με τους Στινγκ, Κρις Κορνέλ και Ζακ Γαλιφιανάκη σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Ο Μπραντ Πιτ διασκεδάζει με τους Στινγκ, Κρις Κορνέλ και Ζακ Γαλιφιανάκη σε φιλανθρωπική εκδήλωση Facebook Twitter
1

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για καλό σκοπό έκανε μέσα στο σαββατοκύριακο ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος βρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation, που πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. 

Ο 53χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαιτέρως καλοδιάθετος και ανέβηκε στην σκηνή για να προλογίσει τον Στινγκ και τον Κριν Κορνέλ που τραγούδησαν αφιλοκερδώς για την εκδήλωση, ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε παρέα με τους Κρις Κορνέλ και Ζακ Γαλιφιανάκη. «Θέλω να συστήσω έναν πολύ, πολύ καλό μου φίλο» ακούγεται να λέει ο Μπραντ Πιτ, αναφερόμενος στον Κορνέλ. 

Η εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού έρχεται τέσσερις μήνες μετά την είδηση του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε κοινή τους ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι διευκρίνισε πως σκοπεύει να κρατήσει κρυφές τις λεπτομέρειες του διαζυγίου και πως θα διατηρήσει «κοινό μέτωπο» σχετικά την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. 

•January 14, 2017• •Malibu, California, USA• Who doesn't love Brad Pitt? Video Credit: @vaitiarehirshon #ChrisCornell #Soundgarden #RockforEB #Audioslave #BradPitt #Sting #EBMRFBenefit

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Soundgarden Fanpage (@allthingssoundgarden) στις

•January 14, 2017• •Malibu, California, USA• "What're you looking at?" #ChrisCornell #Soundgarden #RockforEB #Audioslave #BradPitt #Sting #EBMRFBenefit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Soundgarden Fanpage (@allthingssoundgarden) στις


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ