ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Μπάρι Μανιλόου ανακοίνωσε στα 73 του ότι είναι γκέι

Ο Μπάρι Μανιλόου ανακοίνωσε στα 73 του ότι είναι γκέι Facebook Twitter
2

Ο γνωστός τραγουδιστής Barry Manilow ανακοίνωσε στα 73 του ότι είναι γκέι, προσθέτοντας ότι δεν είχε κάνει ως τώρα γνωστή τη σεξουαλικότητά του φοβούμενος πως θα απογοητεύσει τους οπαδούς του.

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες και εικασίες για τη σεξουαλικότητα του Manilow, ωστόσο μόλις τώρα ο τραγουδιστής αποκάλυψε και επισήμως σε συνέντευξη του στο People, ότι τον Απρίλιο του 2014 έχει παντρευτεί το 2014 τον μάνατζερ και επί ετών συνεργάτη του Garry Kief . Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1978.

Ο Μπάρι Μανιλόου ανακοίνωσε στα 73 του ότι είναι γκέι Facebook Twitter

«Νόμιζα ότι θα απογοητευτούν [σ.σ. οι θαυμαστές] αν μάθαιναν ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Έτσι, ποτέ δεν έκανα τίποτα. Όταν μαθεύτηκε ότι ήμουν με τον Garry, αντέδρασαν τόσο όμορφα και είμαι ευγνώμων για αυτό», είπε επίσης μεταξύ άλλων ο 73χρονος τραγουδιστής.

Η είδηση για τον γάμο του διέρρευσε το 2015 και τώρα ο Manilow χαρακτηρίζει τα τότε δημοσιεύματα "ευλογία και κατάρα μαζί".

Πολιτισμός
2

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δεκαετίες δημιουργός του κόμικ Mutts, «ελευθέρωσε» τον χαρακτήρα του Guard Dog

Πολιτισμός / Mutts:«Ελεύθερος» πλέον ο σκύλος του θρυλικού κόμικ - Η συγκινητική αποκάλυψη του δημιουργού του

Ο σκιτσογράφος Patrick McDonnell αποφάσισε, τελικά, να κάνει το σωστό και να ακούει μια ολόκληρη κοινωνία που φωνάζει για τις αλυσίδες των σκυλιών και την εγκατάλειψή τους από τους κηδεμόνες τους
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια