Να απαντήσει προκαταβολικά στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, πριν η σχετική ιστορία δει το φως της δημοσιότητας, αποφάσισε ο Μάικλ Ντάγκλας. 

 

Ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Deadline έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε παρενόχλησε οποιονδήποτε έχει προσλάβει, όπως υποστηρίζει μια πρώην υπάλληλός του, η οποία ισχυρίζεται ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και μετά την έβαλε στη «μαύρη λίστα».

 

Χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες «προϊόν σκευωρίας», ο Ντάγκλας εξηγεί πως τον Δεκέμβριο το περιοδικό Hollywood Reporter επικοινώνησε μαζί του για να του πει ότι ετοιμάζει ένα άρθρο με την φερόμενη ιστορία ανάρμοστης συμπεριφοράς από πλευράς του. Σε αυτό μια πρώην υπάλληλός του τον κατηγορεί πως την έβρισε, αυνανίστηκε μπροστά της και τελικά στην έβαλε στη «μαύρη λίστα» της βιομηχανίας του θεάματος. 

 

Αντί να περιμένει να ξεσπάσει το σκάνδαλο, ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μια μεγάλη συνέντευξη σε μια προσπάθεια να «προλάβει» τις κατηγορίες και να παρουσιάσει πρώτος την δική του εκδοχή της ιστορίας. 

 

«Θυμήθηκα αυτή τη γυναίκα: εκλεπτυσμένη, έξυπνη, με καλό χιούμορ. Μια συγγραφέας, που είχε γράψει βιβλία, είχε εκδώσει μυθιστορήματα και ήταν φεμινίστρια και περήφανη γι' αυτό», λέει ο Μάικλ Ντάγκλας σχετικά με την γυναίκα που φέρεται να τον κατηγορεί σήμερα. 

 

Ο ηθοποιός παραδέχεται πως ενδεχομένως να μίλησε άσχημα μπροστά της. «Μίλησα στον ρεπόρτερ και είπα, "άκου, σχετικά με το αν χρησιμοποίησα ακατάλληλη γλώσσα μπροστά της, ζητώ συγγνώμη. Τίποτα από όσα είπα δεν απευθυνόταν σε εκείνη, ούτε εκείνη είπε πως τα έλεγα σε εκείνη. Ήμουν στο γραφείο μου και αυτόν τον τόνο χρησιμοποιώ όταν συνομιλώ με φίλους μου», λέει Μάικλ Ντάγκλας. 

 

Σχετικά με τις κατηγορίες πως αυνανίστηκε μπροστά της, στη συνέχεια την απέλυσε και μετά την έβαλε στη «μαύρη λίστα» του θεάματος, ο Μάικλ Ντάγκλας λέει πως είναι όλα ψέματα. «Ήταν μια κυρία που ασχολούνταν με το τμήμα ανάπτυξης της εταιρίας και τότε δεν τα πηγαίναμε καλά στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε απλώς προχώρησα. Ποτέ δεν την έβαλα σε καμία μαύρη λίστα. Αν με ρωτούσε κόσμος από την βιομηχανία μας σχετικά με εκείνη, θα ήμουν ειλικρινής, αλλά ποτέ δεν την "έθαψα"», συνεχίζει ο ηθοποιός.

 

Ο Μάικλ Ντάγκλας λέει πως η συγκεκριμένη εμπειρία του έχει δημιουργήσει «φόβο» και πως παρόλο που στηρίζει την επιλογή των θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης να μιλήσουν ανοικτά, θεωρεί ότι στην δική του περίπτωση συμβαίνει κάτι διαφορετικό. 

 

«Θα ομολογούσα ο,τιδήποτε θα θεωρούσα πως είμαι υπεύθυνος. Και σίγουρα αυτό δεν είναι πως αυνανίστηκα μπροστά της. Κάτι μου βρωμάει σε αυτό. Θα το σεβόμουν αν ερχόταν σε μένα οποιαδήποτε στιγμή όλα αυτά τα χρόνια, για να μοιραστεί τον πόνο ή τις ανησυχίες της και θα ήμουν ο πρώτος που θα της απαντούσα. Αλλά αυτό τώρα, που πήγε κατευθείαν στις εφημερίδες, μου βρωμάει πάρα πολύ», καταλήγει ο ηθοποιός. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr