Ο Κρις Μπράουν μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τη γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό

Ο Κρις Μπράουν μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τη γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση σήμερα, αφού μια νεαρή γυναίκα τον κατηγόρησε ότι την βίασε σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο 29χρονος Μπράουν, ο πρώην σύντροφος της Ριάνα, αρνείται τις κατηγορίες. Κρατήθηκε για μία νύχτα σε αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο δικηγόρος του, Ραφαέλ Σις, είπε σήμερα ότι ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ώστε να διεξαχθεί έρευνα και να διαπιστωθεί για ποιον λόγο τον κατήγγειλε η γυναίκα και ποια ήταν τα κίνητρά της.

Το περιοδικό Closer είχε αποκαλύψει πρώτο ότι ο Μπράουν, ο σωματοφύλακάς του και ένας φίλος του τέθηκαν υπό κράτηση αφού η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασαν στη σουίτα του τραγουδιστή στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental τη νύχτα της 15ης Ιανουαρίου.

Ο Σις διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο πελάτης του δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα αυτή.

Το 2009 ο βραβευμένος με Γκράμι Αμερικανός μουσικός είχε δηλώσει ένοχος για επίθεση εναντίον της τότε φίλης του, Ριάνα.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, ιδίως αφού δημοσιεύτηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης μια φωτογραφία της διάσημης τραγουδίστριας με μωλωπισμένο το πρόσωπό της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM