O Κιθ Ρίτσαρντς (σχεδόν) έκοψε το ποτό

O Κιθ Ρίτσαρντς (σχεδόν) έκοψε το ποτό Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones, που ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τις καταχρήσεις, δήλωσε πως έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ. 

Η μάλλον απρόσμενη αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξή του που δημοσίευσε το περιοδικό Rolling Stone την Τετάρτη. 

«Είναι ένας χρόνος τώρα», δήλωσε ο 74χρονος μουσικός. «Τράβηξα την πρίζα. Μπούχτισα από αυτό.»

Ο ίδιος ωστόσο παραδέχθηκε πως απολαμβάνει «ένα ποτήρι κρασί σποραδικά και μια μπίρα», ωστόσο αυτό αποτελεί μια μεγάλη αλλαγή για έναν άνθρωπο όπως ο Ρίτσαρντς. 

«Είχε έρθει ο καιρός να το κόψω», δήλωσε. «Όπως και όλα τα άλλα.»

Ωστόσο οι εκπρόσωποι του κιθαρίστα αλλά και του συγκροτήματος δεν ανταποκρίθηκαν στο CNN που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους.

O 71χρονος Ρόνι Γουντ, επίσης μέλος του συγκροτήματος, δήλωσε πως έχει παρατηρήσει διαφορά στη συμπεριφορά του Ρίτσαρντς. 

Ο Γουντ έχει σταματήσει το ποτό από το 2010.

Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντς το νέο καθεστώς έχει θετικό αντίκρισμα και στη μουσική του. «Έχει ενδιαφέρον να παίζεις νηφάλιος», δήλωσε ο μουσικός. 

Όλα αυτά ενώ οι Rolling Stones προετοιμάζονται για μια ακόμα περιοδεία που θα ξεκινήσει από το Μαϊάμι τον Απρίλιο του 2019. 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM