Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ εμφανίστηκε με νέο τατουάζ στο πρόσωπο: «Συγγνώμη μαμά»

Ο γιος της Σίντι Κρόφορντ εμφανίστηκε με νέο τατουάζ στο πρόσωπο: «Συγγνώμη μαμά» Facebook Twitter
1

Ο Πρέσλεϊ Γκέρμπερ φαίνεται πως έκανε καινούργιο τατουάζ και ο tattoo artist του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την διάσημη μητέρα του μοντέλου, Σίντι Κρόφορντ.

Το 20χρονο μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, όπου φαίνεται ο γνωστός tattoo artist Jonathan «JonBoy» Valena στη Νέα Υόρκη, να του κάνει τατουάζ στο δεξί μάγουλο. 

Το τατουάζ γράφει «Misunderstood» [σ.σ. παρεξηγημένος] με κεφαλαία γράμματα, με τον Πρέσλεϊ να ευχαριστεί στην ανάρτησή του τον JonBoy για το σχέδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thanks homie ? @jonboytattoo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Presley Gerber (@presleygerber) στις


Ο tattoo artist κοινοποίησε επίσης μερικές φωτογραφίες από το τατουάζ, γράφοντας ωστόσο σε μια από αυτές, «Συγγνώμη μαμά». Ο JonBoy είναι γνωστός για τα πολύ μικρά, εξαιρετικής ακρίβειας τατουάζ που φτιάχνει και ανάμεσα στους διάσημους πελάτες του είναι μεταξύ άλλων η Χέιλι Μπάλντουιν Μπίμπερ, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κένταλ Τζένερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sorry mom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

MISUNDERSTOOD @presleygerber

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) στις


Το συγκεκριμένο τατουάζ δεν είναι το πρώτο που κάνει ο Πρέσλεϊ, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η μικρότερη αδερφή του, το σουπερμόντελ Κάια Γκέρμπερ, έχουν αρκετά στο σώμα τους, μερικά εκ των οποίων έκαναν μαζί τον προηγούμενο μήνα στον tattoo artist Evan Kim, επίσης στη Νέα Υόρκη.

Η 18χρονη Κάια έκανε ένα μικρό μπουκέτο με λουλούδια στον καρπό τους χεριού της και χέρια που σχηματίζουν μια καρδιά στον αριστερό ώμο της, ενώ ο Πρέσλεϊ πρόσθεσε καινούργια τατουάζ στα δάχτυλα των χεριών του. Ο Πρέσλεϊ έχει επίσης ένα τατουάζ που γράφει «Kaia XXIII» στο αριστερό μπράτσο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

NYFW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Made her sit cause she taller den me now ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Presley Gerber (@presleygerber) στις


Τα διάσημα αδέρφια έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας και το 2018 πρωταγωνίστησαν μαζί στην καμπάνια Calvin Klein Denim's Spring 2018, ενώ η Κάια έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το πόσο αγαπάει τον αδερφό της.

«Μου αρέσει να δουλεύουμε μαζί και κάθε φορά που κλείνουμε μια δουλειά, ενθουσιάζομαι. Στην αρχή, όταν ξεκινούσαμε, κάναμε πολλές φωτογραφίσεις μαζί και απλώς ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον, που είναι σημαντικό, ειδικά όταν ξεκινάς σε μια τόσο τρομακτική βιομηχανία- να έχει κάποιον εκεί με τον οποίο νιώθεις άνετα», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@calvinklein crew by @willyvanderperre #MYCALVINS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Me n lil sis had to get our friends right @nyulangone thanks for letting us come in us ?? #hassenfeldchildrenshospital

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Presley Gerber (@presleygerber) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

runaways

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ

Πολιτισμός / «Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Άσχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)
THE LIFO TEAM
Ο Ράμι Μάλεκ για το Όσκαρ του: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Πολιτισμός / Ράμι Μάλεκ: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Man I Love του Άιρα Σακς στις Κάννες, ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για τη νέα του ταινία, την αιγυπτιακή του καταγωγή και το βάρος του να γίνει ο πρώτος ηθοποιός αιγυπτιακής καταγωγής που κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν λύγισε στις Κάννες μιλώντας για τη στιγμή που «πέθανε για 25 λεπτά»

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν λύγισε στις Κάννες μιλώντας για τη στιγμή που «πέθανε για 25 λεπτά»

Στη συνέντευξη Τύπου για το Her Private Hell, ο Δανός σκηνοθέτης μίλησε συγκινημένος για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που, όπως είπε, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τον έκανε να επιστρέψει στο σινεμά.
THE LIFO TEAM
Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Τech & Science / Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Μια σειρά μικρού μήκους ταινιών, δημιουργημένων με τεχνητή νοημοσύνη από ερωτικά περιοδικά πριν από 50 χρόνια, παρουσιάστηκε στο περιθώριο των Καννών και προβάλλεται στο Cultpix, με κυκλοφορία σε Blu-ray και περιορισμένη έκδοση VHS.
THE LIFO TEAM
Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Πολιτισμός / Η Τίλντα Σουίντον άνοιξε στην Αθήνα μια ντουλάπα γεμάτη φαντάσματα

Στο Onassis Ready, η έκθεση Ongoing και η περφόρμανς A Biographical Wardrobe μετατρέπουν τα ρούχα, τα αντικείμενα και τις καλλιτεχνικές φιλίες της Τίλντα Σουίντον σε ζωντανό αρχείο μνήμης, απώλειας και δημιουργικής συγγένειας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Γουίστλερ έκανε την ομορφιά σκηνικό, σκάνδαλο και καβγά

Πολιτισμός / Ο Γουίστλερ επιστρέφει στην Tate Britain: ο δανδής που έκανε τον Τάμεση ομίχλη και την ομορφιά πρόκληση

Η Tate Britain ανοίγει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αναδρομική του Τζέιμς ΜακΝιλ Γουίστλερ εδώ και 30 χρόνια, με τη διάσημη «Μητέρα του Γουίστλερ», τα νυχτερινά του Τάμεση και τα έργα που έκαναν την ομορφιά, την ατμόσφαιρα και την αφαίρεση να μοιάζουν προκλητικές στη βικτωριανή Βρετανία.
THE LIFO TEAM
«Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Πολιτισμός / «Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Στο Αυστριακό Περίπτερο της Μπιενάλε της Βενετίας, η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ στήνει ένα υγρό, γυμνό και άβολο θέαμα με τζετ σκι, ανθρώπινες καμπάνες και περφόρμερ μέσα σε φιλτραρισμένα ούρα.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Σε συζήτηση στις Κάννες, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την Παλαιστίνη, τους πολέμους και την ευθύνη της πολιτικής, λέγοντας ότι είναι θλιβερό να γίνονται τα φεστιβάλ οι μόνοι χώροι όπου επιτέπεται να μένουν ζωντανές αυτές οι συζητήσεις.
THE LIFO TEAM
Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αχ είμαι τόσο παρεξηγημένος που γεννήθηκα σε μία πάμπλουτη οικογένεια, με μια διάσημη μητέρα που εγκατέλειψε το μόντελινγκ για να με μεγαλώσει και δε θα χρειαστεί να δουλέψω ούτε μια μέρα από τη ζωή μου, επειδή έχουμε άπειρα λεφτά και γνωριμίες για να κάνω ότι γουστάρω, αλλά επιλέγω να κάνω μια μ#@$@α τατουάζ στη μούρη μου για να σας δείξω πόσο με έχετε παρεξηγήσει. Τι να πουν και κάποια παιδιά χωρίς γονείς που πεινάνε.