Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Flying Lotus γράφει μουσική για άνιμε.

 

Είχε, επίσης, αναλάβει το σάουντρακ το 2017 σε ένα από τα μικρού μήκους φιλμ κινουμένων σχεδίων που λειτουργούσαν ως prequels στο «Blade Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ. Το φιλμ ήταν το «Black Out 2022».

 

Είναι γνωστό ότι ο FlyLo είναι φαν των άνιμε, μια και πολλές φορές χρησιμοποιεί στα σετ του samples από τα σάουντρακ τους.

 

Είχε δηλώσει μάλιστα με ένα ποστ στο Twitter πριν από λίγο καιρό ότι «το να δουλεύω στα άνιμε είναι η νέα αγαπημένη μου ασχολία. Νομίζω ότι θα προσπαθήσω να μείνω σε αυτό. Θα ήμουν χαρούμενος να συνεχίσω να το κάνω. Βγάζει νόημα».

 

Το «Yasuke» διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική φεουδαρχική Ιαπωνία τον 16ο αιώνα. Ο ήρωας είναι ένας μαύρος σαμουράι που προσπαθεί να ζήσει ειρηνικά μετά από ένα παρελθόν γεμάτο βία. ‘Όταν όμως ένα γειτονικό χωριό γίνεται το κέντρο μιας κοινωνικής αναταραχής, ο Yasuke πρέπει να σηκώσει πάλι το σπαθί του και να προσπαθήσει να σώσει ένα μυστηριώδες παιδί που γίνεται στόχος σκοτεινών δυνάμεων και αιμοδιψών πολέμαρχων.

 

Τη φωνή του πρωταγωνιστή κάνει ο Lakeith Stanfield, γνωστός από το φιλμ «Get Out» και την τηλεοπτική σειρά «Atlanta». Η σειρά θα προβληθεί στο Netflix στις 29 Απριλίου.

 

Μπορεί κανείς να δει το «Black Out 2022» εδώ: