O Flying Lotus γράφει μουσική για το άνιμε «Yasuke» του Netflix

0

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Flying Lotus γράφει μουσική για άνιμε.

Είχε, επίσης, αναλάβει το σάουντρακ το 2017 σε ένα από τα μικρού μήκους φιλμ κινουμένων σχεδίων που λειτουργούσαν ως prequels στο «Blade Runner 2049» του Ντενί Βιλνέβ. Το φιλμ ήταν το «Black Out 2022».

Είναι γνωστό ότι ο FlyLo είναι φαν των άνιμε, μια και πολλές φορές χρησιμοποιεί στα σετ του samples από τα σάουντρακ τους.

Είχε δηλώσει μάλιστα με ένα ποστ στο Twitter πριν από λίγο καιρό ότι «το να δουλεύω στα άνιμε είναι η νέα αγαπημένη μου ασχολία. Νομίζω ότι θα προσπαθήσω να μείνω σε αυτό. Θα ήμουν χαρούμενος να συνεχίσω να το κάνω. Βγάζει νόημα».

Το «Yasuke» διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική φεουδαρχική Ιαπωνία τον 16ο αιώνα. Ο ήρωας είναι ένας μαύρος σαμουράι που προσπαθεί να ζήσει ειρηνικά μετά από ένα παρελθόν γεμάτο βία. ‘Όταν όμως ένα γειτονικό χωριό γίνεται το κέντρο μιας κοινωνικής αναταραχής, ο Yasuke πρέπει να σηκώσει πάλι το σπαθί του και να προσπαθήσει να σώσει ένα μυστηριώδες παιδί που γίνεται στόχος σκοτεινών δυνάμεων και αιμοδιψών πολέμαρχων.

Τη φωνή του πρωταγωνιστή κάνει ο Lakeith Stanfield, γνωστός από το φιλμ «Get Out» και την τηλεοπτική σειρά «Atlanta». Η σειρά θα προβληθεί στο Netflix στις 29 Απριλίου.

Μπορεί κανείς να δει το «Black Out 2022» εδώ:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM