Ο Drake παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως τον γιο του: «Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου»

Ο Drake παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως τον γιο του: «Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου» Facebook Twitter
1

Το ντεμπούτο του στο Instagram έκανε ο γιος του Drake, ο οποίος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες του Adonis μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα, επηρεασμένος από το lockdown λόγω κορωνοϊού.

Μέχρι σήμερα, ο 33χρονος ράπερ κρατούσε τον 2 ετών γιο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο εξέπληξε ευχάριστα τους φαν του, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του μια σειρά από φωτογραφίες του μικρού Adonis Graham, της μητέρας του, Sophie Brussaux, αλλά και των γονιών του, Dennis και Sandi Graham. 

Σε ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα, ο Drake σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση λόγω της πανδημίας, σημειώνοντας πως του λείπουν πολύ οι αγαπημένοι του.

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία αυτήν τη στιγμή είναι να συνδεθείτε με το φως μέσα σας. Αυτό θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο άνοιγμα. Εμπιστευτείτε με, έχετε όλη τη δύναμη μέσα σας για να το κάνετε και προκειμένου να το καταφέρετε, συνδεθείτε με ανθρώπους και πράγματα που σας δίνουν πολλή χαρά» γράφει στην ανάρτησή του και συνεχίζει: «Αγαπώ και μου λείπουν η όμορφη οικογένειά μου και οι φίλοι μου, ανυπομονώ για την ευτυχισμένη ημέρα που θα μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι ξανά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What is most important for you right now is to connect to your own inner light. This will create the biggest opening of all. Trust that you have all of the power within to make this happen, and in order to do that connect to the people and things that bring you a lot of joy. When the mind starts to move into overthinking or fear, shift your attention right away to something bright. It doesn’t matter what has happened in the past or what is happening around us now, you can always make the choice to break free of the wheel of suffering and panic and open up to your own light. We are powerful manifestors , so once you make the choice in the moment to shift your awareness to something good, it will show you in your reality. Be conscious, especially right now of fears coming in from others, and recognize that not everything should be held by you. Laughter is your best medicine, but tears can also be a powerful release. Let go of any judgment you may have around that. Remember that you are never alone, and if you need to be reminded of that ask for support and it will show up. Everything comes down to intention, and even though there are conflicting energies circling around us you must KNOW...It will rebuild. But in order for that to happen, you have to do exactly that. Trust. You have the biggest heart and that is your greatest gift. It’s impossible to always control your surroundings, but when you shift the focus to how you want to feel, everything will conspire to assist you. I love and miss my beautiful family and friends and I can’t wait for the joyful day when we are all able to reunite. Until then please keep your lights on. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi) στις


«Έκανα δύο τεστ DNA για να βεβαιωθώ πως είναι γιος μου. Αν τον δεις, θα καταλάβεις»

Στις 11 Οκτωβρίου 2017, η πρώην πορνοστάρ και μοντέλο Sophie Brussaux έφερε στον κόσμο τον Adonis, αλλά ο Drake έμαθε την ύπαρξή του την περίοδο που κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Scorpion», στα τέλη Ιουνίου 2018. Στο τραγούδι «Emotionless» ήταν η πρώτη φορά που επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες πως έγινε πατέρας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, στους στίχους: «Δεν έκρυβα το παιδί μου από τον κόσμο. Έκρυβα τον κόσμο από το παιδί μου».

 

Σε συνέντευξη στο Rap Radar, που ήρθε στη δημοσιότητα πέρσι τον Δεκέμβριο, ο Drake είχε αποκαλύψει πως έκανε δύο τεστ DNA για να βεβαιωθεί πως ήταν όντως γιος του. «Για να είμαι ειλικρινής, έκανα τεστ DNA για τον γιο μου και μόλις ήρθε, μου είπαν πως καταστράφηκε στη μεταφορά και πως δεν ήταν 100% σίγουροι αν ήταν γιος μου ή όχι. Οπότε βρισκόμουν σε πολλή ρευστή κατάσταση και δεν ήθελα να πω στον κόσμο πως είναι ο γιος μου και να μην είναι» είχε πει τότε.

Ο διάσημος ράπερ αναφέρθηκε στο ανοιχτόχρωμο δέρμα, στα γαλάζια μάτια και στα ξανθιά μαλλιά του γιου του. «Αν δεις τον γιο μου, θα καταλάβεις. Είναι καταπληκτικό παιδί, με τα πιο φωτεινά γαλάζια μάτια, αλλά εκείνον τον καιρό ήμουν σε φάση "δεν ξέρω". Μια εβδομάδα πριν από το άλμπουμ πήρα την οριστική επιβεβαίωση πως ήταν σίγουρα γιος μου. Χρειάστηκαν δύο ακόμη τεστ DNA σε δύο διαφορετικές εταιρείες» είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Ο Drake παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως τον γιο του: «Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου» Facebook Twitter
Ο Drake παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως τον γιο του: «Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου» Facebook Twitter

«Περισσότερο φοβόμουν να το πω στη μητέρα μου»

Από τότε που έγινε γνωστή η ύπαρξη του γιου του, ο Drake έχει πει πως ήθελε να έχει καλές σχέσεις με τη Sophie, την οποία, όπως υποστηρίζει, είχε συναντήσει μόνο δύο φορές πριν μείνει έγκυος.

Μιλώντας στο σόου «The Shop» του ΛεΜπρον Τζέιμς, ο 33χρονος ράπερ είχε αποκαλύψει πως αρχικά φοβόταν να το πει στη μητέρα του, επειδή ποτέ δεν είχε σχέση με τη Sophie. 

«Φοβόμουν περισσότερο να το πω στη μαμά μου, επειδή πάντα είχε στενές σχέσεις με τις γυναίκες που υπήρχαν στη ζωή μου. Είμαι σίγουρος πως θα περίμενε ή θα χαιρόταν αν είχα αφήσει έγκυο μία από αυτές. Οπότε μου ήταν δύσκολο να της πω πως ήταν κάποια που δεν είχε γνωρίσει ποτέ» είπε ο Drake.

Ο Drake παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως τον γιο του: «Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου» Facebook Twitter

«Με τη Sophie είμαστε εξίσου υπεύθυνοι για ό,τι συνέβη»

Βέβαια, πρόσθεσε πως νιώθει «κατενθουσιασμένος που είναι πατέρας» και δεν θέλει κανείς «να είναι θυμωμένος με τη Sophie». «Είμαι ένας single μπαμπάς που μαθαίνει να επικοινωνεί με μια γυναίκα με την οποία... καταλαβαίνετε, είχαμε κάποιες στιγμές, έτσι; Και θέλω να μπορώ να εξηγήσω στον γιο μου τι συνέβη. Αλλά δεν θέλω να μην αγαπάει τη μητέρα του. Δεν θέλω με τίποτα ο κόσμος να είναι θυμωμένος μαζί της. Είμαστε και οι δυο εξίσου υπεύθυνοι για ό,τι έγινε και εγώ είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πατέρας. Έχω έναν γιο, είναι ένα πανέμορφο αγόρι» λέει ο διάσημος ράπερ.

Η Sophie ζει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Adonis, παρότι η καταγωγή της είναι από τη Γαλλία, όπου και γέννησε.

Ο Drake παρουσίασε για πρώτη φορά δημοσίως τον γιο του: «Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου» Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάι Τουόμπλι όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί: οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε μια σοφίτα

Πολιτισμός / Ο Σάι Τουόμπλι όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί: οι φωτογραφίες που βρέθηκαν σε μια σοφίτα

Το 2022, η εγγονή του Σάι και της Τάτια Φρανκέτι Τουόμπλι βρήκε χιλιάδες φωτογραφικά αρνητικά στο οικογενειακό σπίτι στην Ιταλία. Το βιβλίο Stella Honey και η έκθεση στη Ρώμη αποκαλύπτουν τον μεγάλο ζωγράφο μέσα από το βλέμμα της γυναίκας που τον φωτογράφιζε όταν δεν πόζαρε για την Ιστορία.
THE LIFO TEAM
Βρέθηκαν τα οστά του πραγματικού ντ’ Αρτανιάν; Το DNA ίσως λύσει το μυστήριο του τέταρτου σωματοφύλακα

Πολιτισμός / Βρέθηκαν τα οστά του πραγματικού ντ’ Αρτανιάν;

Σκελετικά κατάλοιπα που βρέθηκαν κάτω από εκκλησία στο Μάαστριχτ μπορεί να ανήκουν στον Σαρλ ντε Μπατζ ντε Καστελμόρ, τον ιστορικό ντ’ Αρτανιάν που ενέπνευσε τον ήρωα των Τριών Σωματοφυλάκων του Αλέξανδρου Δουμά. Η εξέταση DNA ίσως φωτίσει ένα μυστήριο 350 ετών, αλλά και την απόσταση ανάμεσα στον πραγματικό στρατιώτη και τον λογοτεχνικό μύθο.
THE LIFO TEAM
Αρχαιολόγοι βρήκαν μούμια θαμμένη με στίχους από την Ιλιάδα

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι βρήκαν μούμια θαμμένη με στίχους από την Ιλιάδα

Σε τάφο ρωμαϊκής περιόδου στην αρχαία Οξύρρυγχο της Αιγύπτου, αρχαιολόγοι εντόπισαν πάπυρο με στίχους από τη Β΄ ραψωδία της Ιλιάδας πάνω σε μουμιοποιημένο σώμα. Το εύρημα φωτίζει τη θέση του Ομήρου όχι μόνο στην εκπαίδευση και την ανάγνωση, αλλά και στις τελετουργίες γύρω από τον θάνατο.
THE LIFO TEAM
Η Lee Lai έγινε το πρώτο non-binary πρόσωπο που κερδίζει το Stella Prize

Πολιτισμός / Η Lee Lai έγινε το πρώτο non-binary πρόσωπο που κερδίζει το Stella Prize

Το Cannon της Lee Lai έγινε το πρώτο graphic novel που κερδίζει το αυστραλιανό Stella Prize, ενώ η δημιουργός του είναι το πρώτο non-binary άτομο που τιμάται με το βραβείο. Η ιστορία ακολουθεί μια queer Κινέζα στο Μόντρεαλ που φροντίζει τους πάντες, μέχρι η καταπιεσμένη οργή της να αρχίσει να παίρνει μορφή.
THE LIFO TEAM
Ο Κάνιε Γουέστ θα πληρώσει για μουσικό απόσπασμα που ακούστηκε μόνο πριν κυκλοφορήσει το Donda

Πολιτισμός / Ο Κάνιε Γουέστ έχασε δίκη για ένα sample που ακούστηκε πριν γίνει τραγούδι

Ο Ye κρίθηκε υπεύθυνος για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων επειδή έπαιξε σε μεγάλη εκδήλωση ακρόασης του Donda μια πρώιμη εκδοχή του Hurricane με sample που δεν είχε αδειοδοτηθεί. Το επίμαχο απόσπασμα δεν μπήκε στην τελική κυκλοφορία, αλλά οι ένορκοι έκριναν ότι η δημόσια και εμπορική χρήση του είχε συνέπειες.
THE LIFO TEAM
Λίγο πριν από τις Κάννες, το γαλλικό σινεμά ανοίγει μέτωπο με τον ακροδεξιό δισεκατομμυριούχο Βενσάν Μπολορέ

Πολιτισμός / Λίγο πριν από τις Κάννες, το γαλλικό σινεμά ανοίγει μέτωπο με τον ακροδεξιό δισεκατομμυριούχο Βενσάν Μπολορέ

Περισσότεροι από 600 επαγγελματίες του γαλλικού κινηματογράφου, ανάμεσά τους η Ζιλιέτ Μπινός, η Αντέλ Ενέλ και ο Ρεϊμόν Ντεπαρντόν, υπέγραψαν κείμενο στη Libération, προειδοποιώντας ότι η συγκέντρωση δύναμης γύρω από την Canal+, τη StudioCanal και την UGC μπορεί να απειλήσει την ανεξαρτησία της γαλλικής κινηματογραφικής παραγωγής
THE LIFO TEAM
Δύο ελληνικές ταινίες στις Κάννες: γοργόνες, resorts και ένα χαμόγελο που λείπει

Πολιτισμός / Δύο ελληνικές ταινίες στις Κάννες: γοργόνες, resorts και ένα χαμόγελο που λείπει

Η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη παρουσιάζει το Titanic Ocean στο Un Certain Regard, η Αλεξάνδρα Ματθαίου φέρνει το Free Eliza στη Quinzaine des cinéastes, ενώ Έλληνες παραγωγοί συμμετέχουν στο Marché du Film με νέα projects.
THE LIFO TEAM
Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την πανοπλία και τον Τράβις Σκοτ στην Οδύσσεια

Πολιτισμός / Ο Κρίστοφερ Νόλαν απαντά για την πανοπλία και τον Τράβις Σκοτ στην Οδύσσεια

Μετά τις αντιδράσεις για τη σκοτεινή πανοπλία του Αγαμέμνονα και την επιλογή του Τράβις Σκοτ στον ρόλο ενός ραψωδού, ο Κρίστοφερ Νόλαν υπερασπίζεται το The Odyssey και εξηγεί γιατί η ταινία δεν αντιμετωπίζει τον Όμηρο επιπόλαια.
THE LIFO TEAM
Το παιδί-μετανάστης του Banksy επιστρέφει στη Βενετία — αυτή τη φορά πάνω στο νερό

Πολιτισμός / Το έργο του Banksy που έσβηνε από την υγρασία επιστρέφει στα κανάλια της Βενετίας

Το Migrant Child, το έργο του Banksy με ένα παιδί που κρατά φωτοβολίδα φορώντας σωσίβιο, αποκαταστάθηκε έπειτα από χρόνια φθοράς στην πρόσοψη του Palazzo San Pantalon. Η τοιχογραφία επιστρέφει τώρα στο κοινό πάνω σε πλωτή πλατφόρμα στα κανάλια της Βενετίας, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για το αν η street art πρέπει να διασώζεται ή να αφήνεται να χαθεί.
THE LIFO TEAM
Από τον Andrew Tate στα δάκρυα που οι άνδρες δεν χύνουν: δύο μουσεία ξαναβλέπουν την αρρενωπότητα

Πολιτισμός / Από την ανδρόσφαιρα στα δάκρυα που οι άνδρες δεν χύνουν: η αρρενωπότητα μπαίνει στο μουσείο

Δύο εκθέσεις στην Ολλανδία κοιτούν την αρρενωπότητα σήμερα, τη στιγμή που η ανδρόσφαιρα πουλά δύναμη, σώμα και κυριαρχία ως lifestyle. Από τον Andrew Tate, το kickboxing και τα σώματα του TikTok μέχρι τη μόδα, το drag, τα τακούνια, τα packers και την ευαλωτότητα, τα μουσεία ρωτούν αν υπάρχει χώρος για πιο τρυφερές εκδοχές του να είσαι άνδρας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Κρίστοφερ Νόλαν χρειάστηκε 20 χρόνια για να φτάσει στην Οδύσσεια

Πολιτισμός / Ο Κρίστοφερ Νόλαν χρειάστηκε 20 χρόνια για να φτάσει στην Οδύσσεια

Λίγο πριν βγει στις αίθουσες το The Odyssey, ο Κρίστοφερ Νόλαν μιλά στο Time για την ομηρική ταινία που κουβαλούσε μέσα του εδώ και δύο δεκαετίες. Από έναν Δούρειο Ίππο που βυθίζεται στη θάλασσα μέχρι γυρίσματα εξ ολοκλήρου σε IMAX, αληθινά καράβια και ελάχιστα ψηφιακά εφέ, η δική του Οδύσσεια θέλει να ξανακάνει το αρχαίο έπος μεγάλο σινεμά.
THE LIFO TEAM
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κατηγορεί τα Όσκαρ για τη σιωπή τους σε Γάζα και Τραμπ

Πολιτισμός / Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ κατηγορεί τα Όσκαρ ότι σιώπησαν για τη Γάζα και τον Τραμπ

Λίγο πριν επιστρέψει στις Κάννες με το Bitter Christmas, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ μιλά για τα αποστειρωμένα Όσκαρ, τη σιωπή του Χόλιγουντ, την άρνησή του να πάρει σαουδαραβικά χρήματα και την πολυτέλεια, στα 76 του, να λέει ακόμη τα πράγματα με το όνομά τους..
THE LIFO TEAM
Ο Άλεκ Γκίνες είχε ζητήσει από τον Ίαν ΜακΚέλεν να σωπάσει για το Stonewall, αλλά εκείνος διάλεξε την ορατότητα

Πολιτισμός / Ο Άλεκ Γκίνες είχε ζητήσει από τον Ίαν ΜακΚέλεν να σωπάσει για το Stonewall, αλλά εκείνος διάλεξε την ορατότητα

Πριν γίνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες queer φωνές του βρετανικού θεάτρου και σινεμά, ο Ίαν ΜακΚέλεν άκουσε έναν θρύλο της παλιάς γενιάς να του λέει ότι η στήριξή του στη Stonewall ήταν «απρεπής». Ευτυχώς δεν τον άκουσε, είπε
THE LIFO TEAM
Ο Μπάρι Κίογκαν αφήνει πίσω το Peaky Blinders και θέλει να χαρεί τη στιγμή

Πολιτισμός / Ο Μπάρι Κίογκαν αφήνει πίσω το Peaky Blinders και θέλει να χαρεί τη στιγμή

Με το Butterfly Jam του Καντεμίρ Μπαλάγκοφ να ανοίγει το Directors’ Fortnight, ο Μπάρι Κίογκαν επιστρέφει στις Κάννες και μιλά για τη νέα του φάση: την αποχώρηση από το Peaky Blinders, τη διαδικτυακή τοξικότητα και την ανάγκη να αφήσει επιτέλους τη δουλειά του να μιλήσει για εκείνον.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια