Ντόλι Πάρτον: «Γράφω μουσική από τα 7 μου, έχω χάσει σπουδαίες ιδέες επειδή δεν είχα στυλό»

Ντόλι Πάρτον: «Γράφω μουσική από τότε που ήμουν επτά ετών» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Για την οικογένεια αλλά και τη μουσική μίλησε η Ντόλι Πάρτον, με αφορμή την κυκλοφορία του 49ου άλμπουμ της με τίτλο «Rockstar».

«Μεγάλωσα με γυναίκες που ήξεραν πώς να είναι καλές μητέρες, αλλά δεν ήταν αυτό που ένιωθα ότι ο Θεός είχε στο μυαλό του για μένα. Γιατί κάποιος πρέπει να διασκεδάζει αυτούς τους ανθρώπους και να τους γράφει τραγούδια. Μπορώ να γράψω ένα τραγούδι σαν να είχα ένα σπίτι γεμάτο παιδιά, μπορώ να γράψω ένα τραγούδι σαν να έχω έναν άντρα που με απατάει, αν και ποτέ δεν το έκανα. Αλλά ξέρω πώς είναι, το έχω δει, το έχω ζήσει», ανέφερε η Ντόλι Πάρτον. Συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που να μου είναι ξένο, που να μην το καταλαβαίνω».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός συνεχίζει να γράφει μουσική στα 77της χρόνια. «Γράφω από τότε που ήμουν επτά ετών. Πάντα έχω κάτι μαζί μου για να γράψω -χαρτιά από τσίχλες, χαρτοπετσέτες από ένα εστιατόριο. Ποτέ δεν ξέρω πότε θα μου έρθει μια ιδέα και δεν μου αρέσει να τις χάνω γιατί συνήθως δεν επανέρχονται. Είμαι σίγουρη ότι έχω χάσει πολλές σπουδαίες ιδέες επειδή δεν είχα στυλό και χαρτί» σημείωσε.

Στη συνέχεια, η Ντόλι Πάρτον υποστήριξε ότι «ήμουν πιστή στον εαυτό μου», ενώ πρόσθεσε πως πάντα αρνιόταν να αποκαλέσει τον εαυτό της φεμινίστρια. «Όταν σκέφτεσαι μια "φεμινίστρια", σκέφτεσαι γυναίκες που είναι κατά των ανδρών ή που έχουν κακοποιηθεί. Εγώ ασχολούμαι με τις γυναίκες, ασχολούμαι με την ενδυνάμωσή τους, αλλά ασχολούμαι με την ενδυνάμωση όλων των ανθρώπων σε θέματα όπως η αγάπη, ο σεβασμός και η ενθάρρυνση».

Το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, ενώ στις 19 Οκτώβρη η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο, το «Behind the Seams: My Life in Rhinestones», το οποίο καταγράφει το στυλ της κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM