Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπομπ Ρος έρχεται στις 25 Αυγούστου

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπομπ Ρος έρχεται στις 25 Αυγούστου Facebook Twitter
Ο Μπομπ Ρος
0

Ακόμα κι αν δεν υπήρξατε ποτέ μανιώδεις θεατές της εκπομπής του Μπομπ Ρος, σίγουρα κάποιο ράθυμο μεσημέρι ή κάποιο μελαγχολικό απόγευμα θα σας κράτησε συντροφιά η φιγούρα του χαμογελαστού, μειλίχιου ζωγράφου να λέει ότι «πίσω από αυτό το δάσος θα μπορούσε να κρύβεται ένα γελαστό σύννεφο» και να υποδεικνύει πώς να το ζωγραφίσουμε.

H ημίωρη εκπομπή του Μπομπ Ρος  «Η Χαρά της Ζωγραφικής» (The Joy of Painting) κράτησε 24 σεζόν (!) από το 1983 ως το 1994 στην αμερικανική τηλεόραση. Στη χώρα μας την παρακολουθούσαμε μέσα από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης, ντουμπλαρισμένη στα ελληνικά με τη φωνή του Αυγερινού Σουλόπουλου.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον εύγλωττο τίτλο Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed εξερευνά τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από τον μύθο. Η πλατφόρμα θέλει να τυλίξει με πέπλο μυστηρίου την παραγωγή, διαρρέοντας στο youtube ένα μυστικοπαθές teaser που διατείνεται ότι θα ήθελαν να μας δείξουν το trailer για την ταινία, αλλά δεν μπορούν και το γιατί θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την 25η Αυγούστου, όταν θα ανέβει η ταινία στο Netflix. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα θα λύσει αρκετές απορίες, οι υπόλοιποι θα μάθετε όλα τα μυστικά σε μία εβδομάδα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Πολιτισμός / WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Με σημείο αναφοράς τις περσινές πυρκαγιές στον Έβρο, το WWF Ελλάς εκπόνησε δύο μελέτες με στόχο να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα διαδικασιών για τον μεταπυρικό σχεδιασμό των περιοχών της χώρας που πλήττονται από πυρκαγιές.
NEWSROOM
Τομ Χάρντι, Ανθρωπίστριες Βρικόλακες και Ρένος Χαραλαμπίδης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Χάρντι, Ανθρωπίστριες Βρικόλακες και Ρένος Χαραλαμπίδης από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Bikeriders» του Τζεφ Νίκολς, το «Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person» και ο «Νυχτερινός Εκφωνητής» του Ρένου Χαραλαμπίδη ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ