Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπομπ Ρος έρχεται στις 25 Αυγούστου

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μπομπ Ρος έρχεται στις 25 Αυγούστου Facebook Twitter
Ο Μπομπ Ρος
0

Ακόμα κι αν δεν υπήρξατε ποτέ μανιώδεις θεατές της εκπομπής του Μπομπ Ρος, σίγουρα κάποιο ράθυμο μεσημέρι ή κάποιο μελαγχολικό απόγευμα θα σας κράτησε συντροφιά η φιγούρα του χαμογελαστού, μειλίχιου ζωγράφου να λέει ότι «πίσω από αυτό το δάσος θα μπορούσε να κρύβεται ένα γελαστό σύννεφο» και να υποδεικνύει πώς να το ζωγραφίσουμε.

H ημίωρη εκπομπή του Μπομπ Ρος  «Η Χαρά της Ζωγραφικής» (The Joy of Painting) κράτησε 24 σεζόν (!) από το 1983 ως το 1994 στην αμερικανική τηλεόραση. Στη χώρα μας την παρακολουθούσαμε μέσα από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης, ντουμπλαρισμένη στα ελληνικά με τη φωνή του Αυγερινού Σουλόπουλου.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον εύγλωττο τίτλο Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed εξερευνά τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από τον μύθο. Η πλατφόρμα θέλει να τυλίξει με πέπλο μυστηρίου την παραγωγή, διαρρέοντας στο youtube ένα μυστικοπαθές teaser που διατείνεται ότι θα ήθελαν να μας δείξουν το trailer για την ταινία, αλλά δεν μπορούν και το γιατί θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την 25η Αυγούστου, όταν θα ανέβει η ταινία στο Netflix. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα θα λύσει αρκετές απορίες, οι υπόλοιποι θα μάθετε όλα τα μυστικά σε μία εβδομάδα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

Πολιτισμός / Μια ανθολογία για την Ελευσίνα μέσα από τα μάτια των προσκυνητών του τόπου

«Έγραψαν για Αυτήν» είναι ο τίτλος της ανθολογίας για την Ελευσίνα με κείμενα των Φλωμπέρ, Βιρτζίνια Γουλφ, Χάουπτμαν, Πάουντ, Σικελιανού, Αρτώ, Καμύ, Μύλλερ, Σεφέρη, Ρίτσου κ.ά.
THE LIFO TEAM
Η σύχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Η σύγχρονη αμερικανική τέχνη εξυμνεί τη δημοκρατία με έκθεση τέχνης στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το ταξίδι της περιοδεύουσας έκθεσης του Art in Embassies ξεκίνησε στην Αθήνα με έργα γνωστών Αμερικανών καλλιτεχνών και μηνύματα υπέρ της ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ