Νταφόε: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πνιγόταν βάζοντας δάχτυλα στο λαιμό του για να κλάψει στο «The Lighthouse»

Νταφόε: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πνιγόταν βάζοντας δάχτυλα στο λαιμό του για να κλάψει στο «The Lighthouse» Facebook Twitter
0

Μια ανορθόδοξη υποκριτική μέθοδο προκειμένου να κλάψει εφάρμοζε ο Ρόμπερτ Πάτινσον στα γυρίσματα του «The Lighthouse», σύμφωνα τον Γουίλεμ Νταφόε, συμπρωταγωνιστή του στην ταινία.

«Έχει καλή αίσθηση της εικόνας, του τι χρειάζεται σε ένα κοντινό πλάνο. Μερικές φορές ζόριζε τον εαυτό του πάρα πολύ άσχημα. Έχωνε τα δάχτυλά του στον λαιμό του, τέτοια πράγματα», αποκάλυψε ο Γουίλεμ Νταφόε για τον Ρόμπερτ Πάτινσον σχετικά με τις σκηνές όπου ο 33χρονος ηθοποιός έπρεπε να φαίνεται πως κλαίει.

Ο σκηνοθέτης Robert Eggers είχε επίσης επίγνωση του κόλπου του Πάτινσον. «Πριν από κάθε λήψη ο Ρόμπερτ έβαζε τα δάχτυλά του μέσα στον λαιμό του. Ο Γουίλεμ με κοιτούσε με ένα ύφος τύπου, "αν αυτός ο τύπος κάνει εμετό επάνω μου..."», λέει ο σκηνοθέτης.

Νταφόε: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πνιγόταν βάζοντας δάχτυλα στο λαιμό του για να κλάψει στο «The Lighthouse» Facebook Twitter

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον επιβεβαίωσε την περίεργη τεχνική του. «Κρυβόμουν σε μια γωνία και το έκανα, μακριά από τον Γουίλεμ. Νομίζω πως όλοι νιώθουν πολύ συναισθηματικοί όταν πρόκειται να κάνουν εμετό και είναι ένα πολύ καλό μικρό κόλπο. [Γουίλεμ Νταφόε] δεν ήξερε πως το έκανα μέχρι που σε μια σκηνή ήμουν αναγκασμένος να το κάνω πολύ κοντά του», εξήγησε ο ηθοποιός.

Παρά την ασυνήθιστη μέθοδό του, ο Γουίλεμ Νταφόε λέει πως δεν κατακρίνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον για τον τρόπο που καταφέρνει αυτό που χρειάζεται στην σκηνή. «Θέλει να πέσει σε βαθιά νερά και νιώθει πως θα γίνει αληθινό μόνο αν πνίγεται. Κάτι που για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι τέλειο επειδή αυτή είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά προσπαθώ να μην κρίνω», είπε ο διάσημος ηθοποιός. 

Δείτε το τρέιλερ του «The Lighthouse»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM