Το νέο trailer του Matrix Resurrections είναι εντυπωσιακό – Δείτε το εδώ

Το νέο trailer του Matrix Resurrections είναι εντυπωσιακό – Δείτε το εδώ Facebook Twitter
0

Kαθώς πλησιάζει η 22η Δεκεμβρίου, ημερομηνία που το πολυαναμενόμενο The Μatrix Resurrections θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες – ανάμεσα τους και στη δική μας- , οι πληροφορίες που έχουμε για το περιεχόμενό του είναι ελάχιστες.

Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι ο Νίο και η Τρίνιτυ ή αλλιώς ο Κιανού Ριβς και οι Κάρι-Αν Μος έχουν χάσει τη μνήμη τους, ξεχνώντας μεταξύ άλλων, και ότι ζουν μέσα στο Matrix. Αυτό που δεν έχουν ξεχάσει, όμως, είναι τις ικανότητές τους στις πολεμικές τέχνες.

«Ξέρω ακόμα kung fu», δηλώνει με ύφος στον αντίπαλό του ο Κιανού Ριβς στο νέο trailer της ταινίας, που είναι το πιο σφιχτοδεμένο και το πιο ενδιαφέρον από όλα, ενώνοντας το πριν με το τώρα.

Από τα συμφραζόμενα συνάγουμε ότι αυτή τη φορά η σωτηρία της ανθρωπότητας εξαρτάται περισσότερο από την Τρίνιτυ, με τη γενική μυστικοπάθεια που διέπει την παραγωγή να μας κάνει να ελπίζουμε σε ένα θέαμα εγγύτερο στην σκεπτόμενη επιστημονική φαντασία μεγάλου κοινού του πρώτου Matrix, αντί της εξτραβαγκάντζας (θορυβώδους) δράσης των συνεχειών του.

Θυμίζουμε ότι η Λάνα Γουατσόφσκι σκηνοθετεί χωρίς την αδερφή της Λίλυ, που επέλεξε να μην συμμετάσχει ενεργά σε αυτό το project. Τη θέση της στο σενάριο παίρνουν οι σεναριογράφοι Ντέιβιντ Μίτσελ και Αλεξάντερ Χάρμον, που συνεργάζονται εκ νέου με τη Λάνα Γουατσόφσκι μετά τη σειρά Sense8.

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι αφορά το φιλμ», δηλώνει ο Μίτσελ. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν πρόκειται για ακόμα ένα σίκουελ, αλλά για κάτι αυτόνομο, που συμπεριλαμβάνει όσα προηγήθηκαν στις τρεις προηγούμενες ταινίες με έναν ευρηματικό τρόπο. Είναι μια πολύ όμορφη και παράξενη δημιουργία, που ανατρέπει τους κανόνες των μπλοκμπάστερ», καταλήγει και μας ανοίγει την όρεξη. Σε λίγες εβδομάδες θα διαπιστώσουμε αν η ανυπομονησία μας ήταν δικαιολογημένη ή αν πέσαμε θύματα του hype.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM