Το νέο trailer του Matrix Resurrections είναι εντυπωσιακό – Δείτε το εδώ

Το νέο trailer του Matrix Resurrections είναι εντυπωσιακό – Δείτε το εδώ Facebook Twitter
0

Kαθώς πλησιάζει η 22η Δεκεμβρίου, ημερομηνία που το πολυαναμενόμενο The Μatrix Resurrections θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες – ανάμεσα τους και στη δική μας- , οι πληροφορίες που έχουμε για το περιεχόμενό του είναι ελάχιστες.

Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι ο Νίο και η Τρίνιτυ ή αλλιώς ο Κιανού Ριβς και οι Κάρι-Αν Μος έχουν χάσει τη μνήμη τους, ξεχνώντας μεταξύ άλλων, και ότι ζουν μέσα στο Matrix. Αυτό που δεν έχουν ξεχάσει, όμως, είναι τις ικανότητές τους στις πολεμικές τέχνες.

«Ξέρω ακόμα kung fu», δηλώνει με ύφος στον αντίπαλό του ο Κιανού Ριβς στο νέο trailer της ταινίας, που είναι το πιο σφιχτοδεμένο και το πιο ενδιαφέρον από όλα, ενώνοντας το πριν με το τώρα.

Από τα συμφραζόμενα συνάγουμε ότι αυτή τη φορά η σωτηρία της ανθρωπότητας εξαρτάται περισσότερο από την Τρίνιτυ, με τη γενική μυστικοπάθεια που διέπει την παραγωγή να μας κάνει να ελπίζουμε σε ένα θέαμα εγγύτερο στην σκεπτόμενη επιστημονική φαντασία μεγάλου κοινού του πρώτου Matrix, αντί της εξτραβαγκάντζας (θορυβώδους) δράσης των συνεχειών του.

Θυμίζουμε ότι η Λάνα Γουατσόφσκι σκηνοθετεί χωρίς την αδερφή της Λίλυ, που επέλεξε να μην συμμετάσχει ενεργά σε αυτό το project. Τη θέση της στο σενάριο παίρνουν οι σεναριογράφοι Ντέιβιντ Μίτσελ και Αλεξάντερ Χάρμον, που συνεργάζονται εκ νέου με τη Λάνα Γουατσόφσκι μετά τη σειρά Sense8.

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι αφορά το φιλμ», δηλώνει ο Μίτσελ. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν πρόκειται για ακόμα ένα σίκουελ, αλλά για κάτι αυτόνομο, που συμπεριλαμβάνει όσα προηγήθηκαν στις τρεις προηγούμενες ταινίες με έναν ευρηματικό τρόπο. Είναι μια πολύ όμορφη και παράξενη δημιουργία, που ανατρέπει τους κανόνες των μπλοκμπάστερ», καταλήγει και μας ανοίγει την όρεξη. Σε λίγες εβδομάδες θα διαπιστώσουμε αν η ανυπομονησία μας ήταν δικαιολογημένη ή αν πέσαμε θύματα του hype.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM