Νεκρός ο ράπερ XXXTentacion - Τον πυροβόλησαν έξω από κατάστημα

Νεκρός ο ράπερ XXXTentacion - Τον πυροβόλησαν έξω από κατάστημα Facebook Twitter
2

Ο Rapper XXXTentacion πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας τη Δευτέρα στην περιφέρεια Broward της Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 20χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Jahseh Onfroy, εγκατέλειψε ένα κατάστημα λίγο πριν τις 4 μ.μ. όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε ένα όχημα πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σερίφης.

Νεκρός ο ράπερ XXXTentacion - Τον πυροβόλησαν έξω από κατάστημα Facebook Twitter

Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί και οι αρχές ζητάνε από πολίτες που ήταν μάρτυρες να συνεργαστούν μαζί τους για να δώσουν πληροφορίες.

Το XXXTentacion, έγινε διάσημος το τραγούδι του «Look at Me», το οποίο έγινε viral στα social media και σημείωσε τεράστια επιτυχία στο SoundCloud το 2016.


Το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «?»  κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και έγινε Νο1 σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Billboard.

 

Ωστόσο την περίοδο αυτή είχε νομικά μπλεξίματα καθώς ανέμενε τη δίκη του για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη έγκυο φίλη του.

Στον XXXTentacion είχε επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αλλά η καριέρα του δεν κατάφερε να επισκιαστεί από τα νομικά του προβλήματα και ο 20χρονος μουσικός θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της ραπ σκηνής στις ΗΠΑ.

Οι φανς του εξακολουθούσαν να τον λατρεύουν, όπως και μεγάλα ονόματα της μουσικής, που στο άκουσμα της είδησης έσπευσαν στα social media να εκφράσουν τη λύπη τους.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναρωτιέμαι, θα βγουν οι μαύροι στον δρόμο να διαμαρτυρηθούν για την βια και τον δεκαπλάσιο βαθμό εγκληματικότητας της κοινότητας τους ? μάλλον όχι, black lives only matter some times...