Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη- «Του φώναξα ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί θα σπάσω τα τζάμια»

Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη- «Του φώναξα ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί θα σπάσω τα τζάμια» Facebook Twitter
Πηγή φωτό Facebook
0

Μετά τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά μία ακόμη ηθοποιός, η Μελίνα Κυριακοπούλου, κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για «πράγματα που ταιριάζουν» με αυτά που καταγγέλθηκαν από τις συναδέλφους της.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha για τα όσα έζησε σε μία συναισθηματικά φορτισμένη εξομολόγηση. Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την κάλεσε σε ακρόαση, σε κλειδωμένο θέατρο και την ώρα του αυτοσχεδιασμού «έσβησε τα φώτα και έκανε τα πράγματα που ταιριάζουν με όσα καταγγέλθηκαν».

Η ηθοποιός περιέγραψε ότι ένιωσε αδύναμη, εγκλωβισμένη, εξοργισμένη «αλλά τελικά βρήκα την δύναμη να φύγω τρέχοντας προς την έξοδο και του φώναξα "ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί αν δεν το κάνεις θα σπάσω τα τζάμια"».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της Μελίνας Κυριακοπούλου στα social media, σχετικά με τη καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά.

«Αυτό που είμαι σε θέση να ξέρω είναι ότι πρέπει να με είχε εντοπίσει και να με είχε παγιδεύσει. Είχα συμμετάσχει σε ακρόαση για την παράσταση "Μελωδία της Ευτυχίας" που ήταν παρών και ο εν λόγω κύριος στη διαδικασία επιλογής. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα το άτομο αυτό μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να παραστώ σε άλλη ακρόαση, για έργο που επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο ίδιος. Πήγα με χαρά και ελπίδα ότι ίσως συνεργαστώ, τελείως ανυποψίαστη για ότι θα συνέβαινε», είπε η κ. Κυριακοπούλου.

«Βρέθηκα σε ένα κλειδωμένο θέατρο. Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν υπήρχε άλλη υποψήφια ηθοποιός για να συμμετάσχει και ότι δεν ήταν εκεί κανένας άλλος βοηθός ή τεχνικός μπήκα σε ανησυχία(...) δεν άκουσα το ένστικτό μου που μου έλεγε εκείνη τη "σήκω και φύγε"», συνέχισε.

«Κατάλαβε την αμηχανία μου και μου ζήτησε να χαλαρώσω, ήταν ευγενικός στην αρχή. Με οδήγησε μέσα στο θέατρο για να πάμε για τη δοκιμή, που ήταν για τον "Εραστή" του Πίντερ», πρόσθεσε και είπε ακόμη:

«Την ώρα του αυτοσχεδιασμού έσβησε τα φώτα και έκανε τα πράγματα που ταιριάζουν με αυτά που καταγγέλθηκαν», ενώ συνεχάρη τις γυναίκες που είχαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά.

«Την ώρα που γίνεται το αποτρόπαιο γεγονός, εκείνη τη στιγμή ο καθένας μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά. Ένιωσα αδύναμη, εγκλωβισμένη, εξοργισμένη αλλά τελικά βρήκα την δύναμη να φύγω τρέχοντας προς την έξοδο και του φώναξα "ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί αν δεν το κάνεις θα σπάσω τα τζάμια". Το θυμάμαι ακόμα, πρόκειται για πάρα πολύ τραυματική εμπειρία», συμπλήρωσε με τη φωνή της να «σπάει».

«Είναι απαράδεκτο το ερώτημα για το γιατί τώρα. Γιατί είναι η κατάλληλη εποχή», τόνισε. «Η κακοποίηση είναι πολλών εκφάνσεων και συνέβαινε ανέκαθεν. Δεν πρέπει να υπάρχει πια σιωπή γιατί διαιωνίζεται και πολλαπλασιάζει θύτες και θύματα», υπογράμμισε.

«Κανένας με θέση ισχύος δεν έχει δικαίωμα να καταπατά την ψυχή σου, τα όνειρά σου, να πατά στην αδυναμία του άλλου», τόνισε και ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου που «μετέδωσε το θάρρος της».

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM