LIVE!

Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη- «Του φώναξα ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί θα σπάσω τα τζάμια»

Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη- «Του φώναξα ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί θα σπάσω τα τζάμια» Facebook Twitter
Πηγή φωτό Facebook
0

Μετά τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά μία ακόμη ηθοποιός, η Μελίνα Κυριακοπούλου, κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για «πράγματα που ταιριάζουν» με αυτά που καταγγέλθηκαν από τις συναδέλφους της.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha για τα όσα έζησε σε μία συναισθηματικά φορτισμένη εξομολόγηση. Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την κάλεσε σε ακρόαση, σε κλειδωμένο θέατρο και την ώρα του αυτοσχεδιασμού «έσβησε τα φώτα και έκανε τα πράγματα που ταιριάζουν με όσα καταγγέλθηκαν».

Η ηθοποιός περιέγραψε ότι ένιωσε αδύναμη, εγκλωβισμένη, εξοργισμένη «αλλά τελικά βρήκα την δύναμη να φύγω τρέχοντας προς την έξοδο και του φώναξα "ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί αν δεν το κάνεις θα σπάσω τα τζάμια"».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της Μελίνας Κυριακοπούλου στα social media, σχετικά με τη καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά.

«Αυτό που είμαι σε θέση να ξέρω είναι ότι πρέπει να με είχε εντοπίσει και να με είχε παγιδεύσει. Είχα συμμετάσχει σε ακρόαση για την παράσταση "Μελωδία της Ευτυχίας" που ήταν παρών και ο εν λόγω κύριος στη διαδικασία επιλογής. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα το άτομο αυτό μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να παραστώ σε άλλη ακρόαση, για έργο που επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο ίδιος. Πήγα με χαρά και ελπίδα ότι ίσως συνεργαστώ, τελείως ανυποψίαστη για ότι θα συνέβαινε», είπε η κ. Κυριακοπούλου.

«Βρέθηκα σε ένα κλειδωμένο θέατρο. Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν υπήρχε άλλη υποψήφια ηθοποιός για να συμμετάσχει και ότι δεν ήταν εκεί κανένας άλλος βοηθός ή τεχνικός μπήκα σε ανησυχία(...) δεν άκουσα το ένστικτό μου που μου έλεγε εκείνη τη "σήκω και φύγε"», συνέχισε.

«Κατάλαβε την αμηχανία μου και μου ζήτησε να χαλαρώσω, ήταν ευγενικός στην αρχή. Με οδήγησε μέσα στο θέατρο για να πάμε για τη δοκιμή, που ήταν για τον "Εραστή" του Πίντερ», πρόσθεσε και είπε ακόμη:

«Την ώρα του αυτοσχεδιασμού έσβησε τα φώτα και έκανε τα πράγματα που ταιριάζουν με αυτά που καταγγέλθηκαν», ενώ συνεχάρη τις γυναίκες που είχαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά.

«Την ώρα που γίνεται το αποτρόπαιο γεγονός, εκείνη τη στιγμή ο καθένας μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά. Ένιωσα αδύναμη, εγκλωβισμένη, εξοργισμένη αλλά τελικά βρήκα την δύναμη να φύγω τρέχοντας προς την έξοδο και του φώναξα "ξεκλείδωσε την πόρτα γιατί αν δεν το κάνεις θα σπάσω τα τζάμια". Το θυμάμαι ακόμα, πρόκειται για πάρα πολύ τραυματική εμπειρία», συμπλήρωσε με τη φωνή της να «σπάει».

«Είναι απαράδεκτο το ερώτημα για το γιατί τώρα. Γιατί είναι η κατάλληλη εποχή», τόνισε. «Η κακοποίηση είναι πολλών εκφάνσεων και συνέβαινε ανέκαθεν. Δεν πρέπει να υπάρχει πια σιωπή γιατί διαιωνίζεται και πολλαπλασιάζει θύτες και θύματα», υπογράμμισε.

«Κανένας με θέση ισχύος δεν έχει δικαίωμα να καταπατά την ψυχή σου, τα όνειρά σου, να πατά στην αδυναμία του άλλου», τόνισε και ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου που «μετέδωσε το θάρρος της».

 
Πολιτισμός
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM
Πριν το Girl Power: Η Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Πολιτισμός / Πριν το Girl Power: Η άγνωστη φωτογράφιση της Geri Halliwell ως Barbarella το 1994

Δύο χρόνια πριν το “Wannabe” και το παγκόσμιο Girl Power, η Geri Halliwell φωτογραφιζόταν ως Barbarella σε ένα λονδρέζικο σπίτι. Η εικόνα του 1994, τραβηγμένη από τη Soulla Petrou, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, φωτίζοντας τη στιγμή πριν η ποπ περσόνα της Ginger Spice μετατραπεί σε παγκόσμιο brand.
THE LIFO TEAM
Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Η Charlotte de Witte ακυρώνει την περιοδεία της στην Αυστραλία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Η Charlotte de Witte ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία λόγω των ταξιδιωτικών διαταραχών που προκάλεσε η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του Pitch Festival, δεκάδες καλλιτέχνες επηρεάστηκαν από αναδρομολογήσεις πτήσεων, ενώ δύο —μεταξύ τους και η de Witte— δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν.
THE LIFO TEAM
Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Πολιτισμός / Από την Kelly Bundy στη σκλήρυνση κατά πλάκας: Η Christina Applegate γράφει για το σώμα που δεν της ανήκε ποτέ

Η Christina Applegate αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι ο ρόλος της ως Kelly Bundy στο «Married… with Children» επιδείνωσε την ανορεξία της. Η ηθοποιός περιγράφει την πίεση να παραμένει «size 0» και επανεξετάζει τη σεξουαλικοποίηση των 90s sitcoms μέσα από τη σημερινή οπτική.
THE LIFO TEAM
«Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Πολιτισμός / «Τα ντοκιμαντέρ χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ» — Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης απαντά στην εποχή της AI

Σε συνέντευξή του στο Variety, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, μιλά για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη σχέση μας με την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του: «Την αγαπώ όπως πριν»

Διεθνή / «Τον αγαπoύσα ως γιο, την αγαπώ ως κόρη»: Ο Robert De Niro στηρίζει δημόσια την τρανς κόρη του

Ο Robert De Niro δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει πλήρως την τρανς κόρη του, Airyn De Niro, μετά τη συνέντευξή της στο Them όπου μίλησε για τη μετάβασή της και την επιρροή που είχαν στη ζωή της οι μαύρες γυναίκες. «Την αγαπώ όπως πριν», είπε ο ηθοποιός στο Variety.
THE LIFO TEAM
Η Maggie Gyllenhaal αποκαλύπτει: «Η Warner μού είπε ότι δεν μπορώ να βάλω τον Frankenstein να γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Πολιτισμός / «Η Warner απαίτησε ο Frankenstein να μη γλείφει μαύρο εμετό από τον λαιμό της Νύφης»

Η Maggie Gyllenhaal αποκάλυψε ότι οι προβολές δοκιμής του «The Bride» οδήγησαν σε παρεμβάσεις της Warner Bros. σχετικά με τη βία και τη σεξουαλική βία στην ταινία, ανοίγοντας συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη δημιουργική πρόθεση και τις εμπορικές ανησυχίες ενός μεγάλου στούντιο.
THE LIFO TEAM
Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Διεθνή / Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake προσέφυγε εκ νέου στο δικαστήριο ζητώντας να μπλοκαριστεί η δημοσιοποίηση οκτάωρου βίντεο από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024, επικαλούμενος λόγους ιδιωτικότητας, καθώς αμερικανικά μέσα έχουν καταθέσει αιτήματα πρόσβασης βάσει της νομοθεσίας περί ελευθερίας πληροφόρησης.
THE LIFO TEAM
ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πολιτισμός / Καπέλα Σιξτίνα: Η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου υπέστη ζημιές από ανθρώπινο ιδρώτα

Περίπου 30 συντηρητές χρησιμοποιούν ελαφρύ ιαπωνικό χαρτί εμποτισμένο με απεσταγμένο νερό για να αφαιρέσουν απαλά και να απορροφήσουν την πατίνα του έργου, σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες
THE LIFO TEAM
ΤΑΤΟΪ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Πολιτισμός / Τατόι: Προχωρά η έκθεση στο Ανάκτορο του πρώην Βασιλικού Κτήματος μετά το «ναι» του Συμβουλίου Μουσείων

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως η ταχεία πρόοδος στην τεκμηρίωση των κινητών αντικειμένων από τις Συλλογές Τατοΐου κατέστησε αναγκαίο τον εμπλουτισμό και την τροποποίηση της αρχικής μελέτης, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη πληρότητα η σημασία των ευρημάτων
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
Σύγχρονος χορός ανάμεσα στην ιστορία και το TikTok: Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη (και μαζί του ένας Έλληνας)

Το φεστιβάλ «Dance Reflections» της Van Cleef & Arpels επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με ιστορικές αναβιώσεις και σύγχρονες πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το «Mycelium» του καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου.
THE LIFO TEAM