ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Το μυστηριώδες κορίτσι που κάνει γιόγκα γυμνό σε όλον τον κόσμο και αντιγράφουν όλοι στο Instagram

Το μυστηριώδες κορίτσι που κάνει γιόγκα γυμνό σε όλον τον κόσμο και αντιγράφουν όλοι στο Instagram Facebook Twitter
0

Ο λογαριασμός της nude_yogagirl στο Instagram εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2015 και σήμερα μετρά περισσότερους από 680.000 followers, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ούτε το πραγματικό της όνομα ούτε το πρόσωπό της. Το μόνο που κάνει είναι να δημοσιεύει φωτογραφίες της όπου ποζάρει γυμνή κάνοντας γιόγκα.

Η ίδια φωτογραφίζεται κάνοντας μερικές τις περισσότερες φορές μερικές εξαιρετικά δύσκολες στάσεις της γιόγκα, σε διάφορα μέρη σε όλον τον κόσμο και η ιδέα της έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ειδικό hashtag, το #NYGyoga, το οποίο έχει γίνει πλέον τάση στο Instagram. Συχνά δε, συνοδεύει τις φωτογραφίες της με λεζάντες ή και ολόκληρα κείμενα που προωθούν την αγάπη για το σώμα και την αυτοπεποίθηση ανεξαρτήτως σωματότυπου. 

Το #NYGyoga άρχισε να διαδίδεται ευρέως όταν κάποια στιγμή ζήτησε από τους followers της να μοιραστούν φωτογραφίες τους, όπου κάνουν επίσης γυμνοί γιόγκα με στόχο να προωθήσουν την διαφορετικότητα.

«Είναι πολλά περισσότερα από απλώς μια φωτογραφία. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια εμπειρία για να συνδεθείς αληθινά με το σώμα σου, να είσαι εκεί μαζί του με φυσικό τρόπο. Είναι η θετική εμπειρία, η φωτογραφία και η λεζάντα ταυτόχρονα. Γνωρίζοντας πως ο κόσμος όντως βρήκε χρόνο να συνδεθεί με τον εαυτό του και να τιμήσει το μοναδικό του σώμα, νιώθω μεγάλη δύναμη. Αυτό με κάνει ευτυχισμένη», έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες. 

View this post on Instagram

Be here now ?

A post shared by Elena Rangel (@elenarangel) on

Όπως λέει, μέσα από τον λογαριασμό της θέλει να εμπνεύσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πως όλοι είμαστε όμορφοι και ικανοί να κάνουμε απίστευτα πράγματα με το σώμα μας. «Θέλω να τους εμπνεύσω να δοκιμάσουν τη γιόγκα και ίσως μέσα από αυτό να αποδεχθούν τον εαυτό τους. Πάντα ψάχνω νέους τρόπους να εκφράζομαι. Με εμπνέει η γιόγκα και η φωτογραφία, οπότε σκέφτηκα να τα συνδέσω. Επίσης μ' αρέσει να γράφω και να δίνω συμβουλές για μια πιο υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Κάνω γιόγκα με τα ρούχα μου και μερικές φορές γυμνή. Το τελευταίο μου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας», είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της. 

Οι φωτογραφίες της, οι οποίες έχουν βρει αποδοχή και στην καλλιτεχνική κοινότητα, έχουν ήδη εμπνεύσει αρκετούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που ακολουθήσουν το παράδειγμά της και δημοσιεύουν αντίστοιχες δικές τους με το hashtag #NYGyoga. 

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM