Μητέρα για πρώτη φορά η Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones

Μητέρα για πρώτη φορά η Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones Facebook Twitter
Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας έγιναν γονείς για πρώτη φορά (Πηγή φωτό EPA)
0

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ και ο τραγουδιστής Τζο Τζόνας έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η 24χρονη ηθοποιός και ο 30χρονος τραγουδιστής «υποδέχθηκαν» το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το μωρό, πέρα από μία λιτή ανακοίνωση που επιβεβαίωσε τη γέννησή του.

«Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας με ενθουσιασμό ανακοινώνουν τη γέννηση του παιδιού τους», ανέφερε η δήλωση που έκανε εκπρόσωπος του ζευγαριού σε πολλά διεθνή ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που μετέδωσε πρώτο την είδηση, η «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στις 22 Ιουλίου, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Στο μωρό δόθηκε το όνομα Willa, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ παντρεύτηκαν πέρυσι, με δύο τελετές. Ο πρώτος γάμος του ζευγαριού έγινε τον Μάιο του 2019 στο Λας Βέγκας, ενώ τον επόμενο μήνα έκαναν δεύτερη τελετή, με πολλούς καλεσμένους, σε έπαυλη στη Γαλλία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM