Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ αποφάσισαν να απαντήσουν στο εξώφυλλο περιοδικό που τους ήθελε χωρισμένους, με ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram

 

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ, αντί να προσπαθήσουν να διαψεύσουν το δημοσίευμα κάνοντας επίσημες δηλώσεις, προτίμησαν να το διακωμωδήσουν με ένα αυτοσχέδιο βίντεο που γύρισαν στο αυτοκίνητό τους. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει δύο παιδιά, δεν είχε στα χέρια του όλο το τεύχος παρά μόνο το εξώφυλλο, το οποίο έστειλε στη Μίλα Κούνις ένας φίλος της. Ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να αναπτύξουν ένα σενάριο γύρω από τις λεπτομέρειες. 

 

 

Με βλέμμα ανήσυχο κοιτώντας την κάμερα ο Κούτσερ ρώτησε την Κούνις: «Μωρό μου, τι συμβαίνει; Τι τρέχει;» και εκείνη του απάντησε, με σοβαρότητα και δείχνοντας στην κάμερα το εξώφυλλο του περιοδικού, «Τελείωσαν όλα μεταξύ μας». 

 

«Θεέ μου, τι θα κάνουμε;» αναρωτήθηκε ο Κούτσερ με την Κούνις να διαβάζει από το περιοδικό πως ένιωσε να πνίγεται. «Ένιωσες να πνίγεσαι από μένα;» είπε ο Κούτσερ έκπληκτος. «Έφταιγε το ότι ήμουν τόσο αυταρχικός, έτσι;», πρόσθεσε. Το σενάριο συνέχισε να εξελίσσεται μέχρι το σημείο όπου η Κούνις αναφέρει πως θα αναλάβει εκείνη τα παιδιά. Εκεί φάνηκε πως αποκαλύφθηκε ένα «σκοτεινό μυστικό» του Κούτσερ ούτε εκείνος αλλά ούτε η Κούνις γνωρίζουν ποιο είναι.