ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το μελανιασμένο χέρι της Βασίλισσας προκαλεί ερωτηματικά στη Βρετανία

Το μελανιασμένο χέρι της Βασίλισσας προκαλεί ερωτηματικά στη Βρετανία Facebook Twitter
1

Σάλος έχει προκληθεί στα βρετανικά ΜΜΕ με τις φωτογραφίες που έχουν καταγράψει το μελανιασμένο χέρι της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν χθες και απεικονίζουν τη συνάντηση της Ελισάβετ στο Μπάκιγχαμ, με την Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια.

Το πιθανόν χτυπημένο χέρι της Βασίλισσας ξεχώρισε ως λεπτομέρεια καθώς η Ελισάβετ δεν φορούσε γάντια όπως συχνά κάνει και πλέον τα ταμπλόιντς έχουν επικεντρωθεί σε αυτό.

Δεν υπάρχει κάποια πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση για την υγεία της Βασίλισσας όπως και καμία αναφορά για κάποιο ατύχημα.

Και στη Βρετανία συνηθίζεται για το παραμικρό θέμα που σχετίζεται με την υγεία της Ελισάβετ να υπάρχει ανακοίνωση.

Το μελανιασμένο χέρι της Βασίλισσας προκαλεί ερωτηματικά στη Βρετανία Facebook Twitter

Κάποιοι χρήστες σημειώνουν πως το σημάδι δεν υποδεικνύει απαραίτητα χτύπημα και πως μπορεί η μελανιά να είναι από χρήση κάποιου ορού, κάτι που ενισχύει περαιτέρω το σενάριο για θέμα υγείας.

Ωστόσο όλα είναι σενάρια για την ώρα, αλλά είναι πιθανόν αν τα μμε επιμείνουν στο θέμα να υπάρξει κάποια άτυπη πληροφορηση. 

Το μόνο που σχετίζεται με την υγεία της και που πρόσφατα έγινε γνωστό είναι πως τον περασμένο καλοκαίρι υπεβλήθη σε επέμβαση για αντιμετώπιση καταρράκτη το μάτι της.

Το μελανιασμένο χέρι της Βασίλισσας προκαλεί ερωτηματικά στη Βρετανία Facebook Twitter

Πολιτισμός
1

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 70 ομιλητών - συγγραφέων και 50 θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
THE LIFO TEAM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Χρονικογράφος της ζωής στη Σοβιετική Ένωση μέσα από τις απεικονίσεις του, έγινε γνωστός για τις «συνολικές εγκαταστάσεις του», ενώ το έργο του «Το καράβι της ζωής μου» ανήκει στο ΕΜΣΤ.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έλεος ρε παιδιά, με τι ασχολούνται και εκεί. Τόσοι άνθρωποι έχουν προβλήματα υγείας. 93 ετών γριά είναι, δεν θα έχει θέματα υγείας?? Το περίεργο θα ήταν να μην είχε. Εφόσον πέρασε τα 90, απο εδω και πέρα μην ξαφνιαστούμε για καμία εξέλιξη πλέον...Το μελάνιασμα μπορεί πάντως νάναι από διάφορα...ορό, ένεση, χτύπημα κτλπ, έχει τύχει και στην γιαγιά μου πχ που είναι και 11-12 έτη μικρότερη απ την Βασίλισσα, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ