Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θα δείξουν για πρώτη φορά το βασιλικό μωρό

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θα δείξουν για πρώτη φορά το βασιλικό μωρό Facebook Twitter
0

Σε κλίμα ενθουσιασμού οι Βρετανοί αναμένουν σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού, καθώς Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φέρονται να έχουν αποφασίσει πως ο γιος τους θα κάνει το ντεμπούτο του στα μίντια.

To ζευγάρι δεν ακολούθησε την «παράδοση» όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρεμιέρα του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ θα γίνει αργότερα σήμερα, δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν απολαμβάνουν την εμπειρία στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage κοντά στην βασιλική κατοικία και για την ώρα εκτός από τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού, όλοι θέλουν να μάθουν και το όνομα το οποίο επίσης δεν έχει ανακοινωθεί.

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια που θα βρεθούν στο Παλάτι προκειμένου να μεταδώσουν την πρώτη εμφάνιση της οικογένειας θα είναι και το αμερικάνικο κανάλι CBS. Η πρόσκληση της αμερικανικής τηλεόρασης προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία καθώς τα ηνία κατείχε πάντα το BBC. Ωστόσο στο CBS εργάζεται η στενή φίλη της Μαρκλ, Γκέιλ Κινγκ, και αυτό φαίνεται πως διαδραμάτισε κάποιο ρόλο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM