Σε κλίμα ενθουσιασμού οι Βρετανοί αναμένουν σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού, καθώς Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φέρονται να έχουν αποφασίσει πως ο γιος τους θα κάνει το ντεμπούτο του στα μίντια.

 

To ζευγάρι δεν ακολούθησε την «παράδοση» όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρεμιέρα του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ θα γίνει αργότερα σήμερα, δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

 

Ο Χάρι και η Μέγκαν απολαμβάνουν την εμπειρία στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage κοντά στην βασιλική κατοικία και για την ώρα εκτός από τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού, όλοι θέλουν να μάθουν και το όνομα το οποίο επίσης δεν έχει ανακοινωθεί.

 

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια που θα βρεθούν στο Παλάτι προκειμένου να μεταδώσουν την πρώτη εμφάνιση της οικογένειας θα είναι και το αμερικάνικο κανάλι CBS. Η πρόσκληση της αμερικανικής τηλεόρασης προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία καθώς τα ηνία κατείχε πάντα το BBC. Ωστόσο στο CBS εργάζεται η στενή φίλη της Μαρκλ, Γκέιλ Κινγκ, και αυτό φαίνεται πως διαδραμάτισε κάποιο ρόλο.