Το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Σίδνεϊ αποφάσισε να «γιορτάσει» με τον δικό του τρόπο τη χαρμόσυνη είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

 

Το μουσείο πρόσθεσε κοιλιά εγκυμοσύνης στο κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ και το μετέφερε στον ζωολογικό κήπο του Σίδνεϊ, για τις ανάγκες φωτογράφισης μετά την ανακοίνωση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ ότι περιμένουν νέο μέλος στην οικογένειά τους.

 

«Για να γιορτάσουμε τα νέα για το μωρό, πήγαμε την Μέγκαν στον ζωολογικό κήπο του Σίδνεϊ, για μια φωτογράφιση μητρότητας με στιλ Αυστραλίας», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram το μουσείο, δημοσιεύοντας φωτογραφία στο οποίο ένα καγκουρό φιλά την κοιλιά του κέρινου ομοιώματος.

 


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Την ίδια ημέρα είχε επιλέξει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1984, για να ανακοινώσει ότι ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο της, τον Χάρι.

 

Η ανακοίνωση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ έγινε με μία τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία, που τράβηξε ο φωτογράφος και φίλος τους Μίσα Χάριμαν. Σε αυτή, η Μέγκαν Μαρκλ είναι ξαπλωμένη στα πόδια του συζύγου της, με το ένα χέρι της να ακουμπά πάνω στην κοιλιά της, ενώ αμφότεροι χαμογελούν.