Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη

Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στο Παρίσι, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη τραυματική ληστεία, για την Εβδομάδα Μόδας ώστε να στηρίξει τον Βέρτζιλ Άμπλο, που παρουσίασε την πρώτη του αντρική συλλογή για τον οίκο Louis Vuitton στο πλαίσιο της επίδειξης Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019. 

Τον Οκτώβριο του 2016, η Κιμ Καρντάσιαν είχε βρεθεί όμηρος πέντε ληστών, που με την απειλή όπλου είχαν πάρει δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 10 εκατ. δολαρίων, ανάμεσά τους κι ένα δαχτυλίδι 4 εκατ. δολαρίων. Η διάσημη σταρ βρισκόταν τότε στο Παρίσι πάλι για τις επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας και έκτοτε δεν είχε έρθει ξανά στη Γαλλία. 

Την Κιμ συνόδευε ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, και η αδερφή της Κάιλι Τζένερ. Στην επίδειξη κάθισαν όλοι τους στην πρώτη σειρά για να στηρίξουν τον Άμπλο, που τον Μάρτιο του 2018 ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής για τις αντρικές συλλογές του οίκου Louis Vuitton. 

Η Κιμ εμφανίστηκε φορώντας ένα γαλάζιο τύπου φόρεμα με γιακά, φερμουάρ και πολλές τσέπες και μεγάλα γυαλιά ηλίου, που θύμιζαν εκείνα του σκι. Ο Κάνιε επέλεξε μια λευκή μπλούζα με σχέδια και πάνω γραμμένες τις φράσεις «"I am loving», «Awareness» και «There is only freedom». Η Κάιλι, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Τράβις Σκοτ, πατέρα της τεσσάρων μηνών κόρης της, Στόρμι, φόρεσε μια φαρδιά ολόσωμη φόρμα σε έντονο κίτρινο. 

Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη Facebook Twitter
Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη Facebook Twitter
Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη Facebook Twitter
Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη Facebook Twitter
Louis Vuitton: Η Κιμ Καρντάσιαν για πρώτη φορά στο Παρίσι μετά τη ληστεία - Γιατί ο Κάνιε έκλαψε στην επίδειξη Facebook Twitter

Ο Βέρτζιλ Άμπλο είναι επίσης ο σχεδιαστής των Off-White, αλλά πριν γίνει μέλος του διάσημου οίκου, είχε δουλέψει για πολλά χρόνια με τον Κάνιε Γουέστ, ενώ οι δυο τους εργάζονταν κάποτε ως ασκούμενοι στον οίκο Fendi. Αργότερα ο Άμπλο έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής της Donda του Κάνιε Γουέστ και στη συνέχεια του άλμπουμ «Watch the Throne» που είχε κυκλοφορήσει το 2011 ο διάσημος ράπερ μαζί με τον JAY-Z. 

Η επιλογή του Βέρτζιλ Άμπλο στο τιμόνι της αντρικής συλλογής του οίκου Louis Vuitton αποτελεί ορόσημο, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τον οίκο, αφού είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός καλλιτεχνικός διευθυντής για τις αντρικές συλλογές και ένας από τους ελάχιστους μαύρους σχεδιαστές που είχε ποτέ το διάσημο brand. 

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που όταν ο Βέρτζιλ Άμπλο υποκλίθηκε στο κοινό στο τέλος της επίδειξης, ο Κάνιε Γουέστ κατακλύστηκε από το συναίσθημα ξεσπώντας σε δάκρυα. Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο στο Instagram, οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έβαλαν τα κλάματα ενώπιον όλων. 

@virgilabloh & #kaynewest Emotional! @louisvuitton show

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takashi Murakami (@takashipom) στις

Φωτογραφίες: Getty Images/ Ideal Images

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Πολιτισμός / Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Η Τζούντι Ντεντς μίλησε για τον κήπο του σπιτιού της στο νέο επεισόδιο του podcast Roots, αλλά αυτό που περιέγραψε δεν ήταν απλώς ένας κήπος. Ηταν ένας τόπος μνήμης, όπου τα δέντρα έχουν ονόματα, οι μυρωδιές κρατούν ζωντανό το παρελθόν και η φύση γίνεται παρηγοριά ακόμα κι όταν η όραση σχεδόν χάνεται.
THE LIFO TEAM
Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM
Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Πολιτισμός / Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Η Αριάνα Γκράντε πρωταγωνιστεί στο νέο «Meet the Parents» δίπλα στον Μπεν Στίλερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Ντε Νίρο είπε ότι είναι ίσως η πιο αστεία συμπρωταγωνίστρια με την οποία έχει δουλέψει ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ολίβια Ροντρίγκο ανοίγει τη νέα της εποχή με το «Drop Dead» στις Βερσαλλίες

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφόρησε το «Drop Dead» με φόντο τις Βερσαλλίες

Η Ολίβια Ροντρίγκο επέστρεψε με το «Drop Dead», το πρώτο τραγούδι από το τρίτο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου. Το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Πέτρα Κόλινς, γυρίστηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών.
THE LIFO TEAM
Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Πολιτισμός / Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Ο φετινός Απρίλιος του Μαουρίτσιο Κατελάν είχε απ’ όλα: ένα βουβό γκαλά στο Σικάγο, μια γραμμή εξομολόγησης και τον πεσμένο Πάπα του σε νέα έκδοση 666 αντιτύπων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν απλώς μια ακόμη πρόκληση, αλλά μια νέα υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο ο Ιταλός καλλιτέχνης μετατρέπει την τέχνη σε δημόσιο τελετουργικό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Tom Waits και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Πολιτισμός / Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Τομ Γουέιτς και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Το Boots on the Ground, η πρώτη νέα κυκλοφορία των Massive Attack από το 2020 και η πρώτη πρωτότυπη ηχογράφηση του Τομ Γουέιτς από το 2011, βγήκε στις 16 Απριλίου μαζί με ένα επτάλεπτο φιλμ από εικόνες διαδηλώσεων και επιχειρήσεων της ICE στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM