Λάνα Ντελ Ρέι: «Έχασα την φωνή μου» - Ακυρώνει περιοδεία λόγω ασθένειας

Λάνα Ντελ Ρέι: «Έχασα την φωνή μου» - Ακυρώνει περιοδεία λόγω ασθένειας Facebook Twitter
0

Η Λάνα Ντελ Ρέι ακύρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία της στη Βρετανία και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας που είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς h φωνή της. 

«Ζητώ συγγνώμη από όσους θα απογοητεύσω την τελευταία στιγμή, αλλά μια ξαφνική ασθένεια με κατέβαλε και έχασα εντελώς τη φωνή μου (σ.σ "my singing voice" στο πρωτότυπο)», έγραψε σε δήλωσή της, προσθέτοντας πως οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες τουλάχιστον.

Η Ντελ Ρέι θα τραγουδούσε σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Γλασκώβη και Μπέρμιγχαμ την επόμενη εβδομάδα. «Μισώ το γεγονός ότι τους απογοητεύω όλους, αλλά πρέπει να γίνω καλά. Με αγάπη, Λάνα». 

Η καριέρα της 34χρονης γνωρίζει νέα άνθιση αυτή την περίοδο, με την ερμηνεύτρια να κλείνει νέες εμφανίσεις. Τον Νοέμβριο, η μπαλάντα της από το 2011, "Video Games" βραβεύτηκε ως το «τραγούδι της δεκαετίας» στα Q Awards. Το τραγούδι είχε αρχικά απορριφθεί από πολλές δισκογραφικές εταιρείες, αλλά έμελλε να γίνει μία από τις πιο χαρακτηριστικές επιτυχίες της, σκαρφαλώνοντας στο Νο9 των βρετανικών τσαρτς. 

Αυτή την εβδομάδα, η Ντελ Ρέι ήταν υποψήφια για καλύτερη ξένη γυναίκα τραγουδίστρια στα Brit Awards αλλά το βραβείο πήγε - δικαίως κατά πολλούς - στην 18χρονη Αμερικανίδα Billie Eilish.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM