Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Ακυρώθηκε συναυλία, λόγω θορύβου από εστιατόριο

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Ακυρώθηκε συναυλία, λόγω θορύβου από εστιατόριο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ανακοίνωσε πως ακυρώνεται η συναυλία που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, στις 24 Απριλίου

Αιτία για την ακύρωση της συναυλίας είναι το γεγονός ότι δίπλα στην αίθουσα υπάρχει υπαίθριος χώρος εστιατορίου, με αποτέλεσμα να ακούγεται έντονος θόρυβος, από τη μουσική και τις συνομιλίες στο κατάστημα, ανέφερε ανάρτηση στον λογαριασμό της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Facebook. 

«Με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι δυστυχώς η συναυλία της 24ης Απριλίου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός», ανέφερε η σχετική ανάρτηση. 

Από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών έγινε λόγος για «σοβαρό ζήτημα» αδυναμίας φιλοξενίας συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων στην εν λόγω αίθουσα, επειδή πριν από λίγες ημέρες άνοιξε δίπλα σε αυτή εστιατόριο. 

«Έχει προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα αδυναμίας φιλοξενίας συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων στην αίθουσα καθώς προ ολίγων ημερών ξεκίνησε τη λειτουργία του εστιατόριο το οποίο λειτουργεί σε υπαίθριο χώρο που εφάπτεται της αίθουσας, από το οποίο ακούγεται έντονος θόρυβος (μουσική, συνομιλίες κ.λπ.)», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση. 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM