Knives Out 2: Στις 23 Δεκεμβρίου ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Μπενουά Μπλανκ- Οι πρώτες φωτογραφίες

Knives Out 2: Στις 23 Δεκεμβρίου ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Μπενουά Μπλανκ- Οι πρώτες φωτογραφίες Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι έτοιμος να αναβιώσει τη νότια προφορά του: Το «Glass Onion», το σίκουελ της ταινίας «Knives Out» του 2019, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Ωστόσο εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας της ταινίας, το Netflix κυκλοφόρησε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες του σίκουελ.

Η παγκόσμια κυκλοφορία του Netflix θα ακολουθήσει μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν κρυφές, στο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» ο Κρεγκ  επιστρέφει ως Μπενουά Μπλανκ, ένας λαμπρός ιδιωτικός ντετέκτιβ του Νότου.

Στην νέα ταινία ερευνά ένα εντελώς ξεχωριστό μυστήριο από την πρώτη, που διαδραματίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Rian Johnson, ο οποίος επιστρέφει ως σκηνοθέτης και συγγραφέας, συγκέντρωσε ένα all-star cast με τους Έντουαρντ Νόρτον, Λέσλι Όντομ Τζ. Κέιτ Χάντσον, Ντέιβ Μπαουτίστα και Ίθαν Χοκ να συνθέτουν, μεταξύ άλλων τη λίστα των υπόπτων της ταινίας.

Το «Glass Onion» πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Kρεγκ στον ρόλο του Μπλανκ.

Αν και δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για μία τρίτη ταινία «Knives Out», το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα για τη διανομή των δύο συνεχειών της αρχικής ταινίας πέρυσι.

Οι Lionsgate και T-Street είναι οι εταιρείες παραγωγής της ταινίας. 

Με πληροφορίες του Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM